Cristi, tot nu inteleg ce sunt cu replicile acestea acuzatoare...dar, stiu ca ele nu conteaza chiar atat de mult.
Sa stii ca nu ma " fardez ', nu ma schimonosesc si nu ma ascund absolut deloc, insa cand oamenii nu stiu sa aprecieze sinceritatea, nu stiu ce-nseamna aceasta, cand nu pot patrunde o fiinta prin exact trasaturile pe care le amana, tocmai pentru ca par ireale si neconforme cu haosul cotidian, sau poate mult prea conforme cu acesta...atunci apare nesiguranta, intai de sine si apoi fata de celalalt. Nu sunt si nu am fost niciodata prefacuta, poate ca nu ai intalnit si nu o sa mai intalnesti vreodata o persoana sincera ca mine...nu este o lauda, nici nu-mi pasa cum este judecata aceasta.....
Te rog, inceteaza sa ma acuzi in mod subtil, mai ales, avand in vedere faptul ca AR FI TTREBUIT sa ma cunosti mai bine. Daca ai ceva de spus, spune si gata !, oricum, eu nu ma mai lungesc cu "neintelegerea" si imaturitatea asta, este pentru ultima data cand admit acest razboi inutil si fara temei, ca sa nu mai spun atat de mediocru, ce nu ma caracterizeaza.