Citat:
În prealabil postat de emanouela
casandra, nu toti avem duhovnici, nu toti suntem 100% credinciosi. chiar e un topic foarte interesant!!!! si au as vrea sa inteleg unele chestii de care ma lovesc si care ma fac sa nu cred intru totul! mie personal mi se pare putin cam too much sa cred in ceva ce a fost scris acum 2000 si ceva de ani cand stiinta era la un nivel redus. sa vreau sa intru in biserica si sa nu pot pt ca sunt considerata "murdara" pt ca "sufar" de ceva absolut natural sau pt ca am dat nastere la un copil....chiar asa ceva nu pot sa pricep nici sa ma picure cineva cu ceara
|
extraordinar,pai fa-ti un dohovnic si intreaba-l pe el. knd ai simptomele unei boli serioase, intri pe net k sa intrebi? nu prea cred.deci te duci la doctor k sa zicem asa. so...faza cu "murdara" e mult mai complicata,dak vrei neaparat sa intri in biserica,cere dezlegare de la duhovnic(e important sa ai unul,crede-ma).de ex eu ma simt mult mai bine knd sunt pe stop si stau aksa

nu ma imaginez in biserica in zilele alea. unele lucruri sunt cu cap facute :D numai bine!