Mda ! Ne rezumam la cuvinte si pretindem ca iubim, cand, de fapt ne iubim pe sine mai presus de orice...in aceasta iubire am spus ca nu cred.
Dar, nu mai conteaza !, " Fiecare iubeste cum poate, dar mai ales cum intelege ! "
Repet, iubirea este cel mai egoist sentiment, si nu o spun din experientele proprii, ci din experienta Universului care a ranit, a varsat atatea lacrimi, chiar a ucis....din iubire.
Eu nu cred in CUVINTE....ca sa fiu mai clara.
Si, Cristi, chiar nu esti in masura sa ma comentezi in aceasta priviinta....mai bine ai aprofunda propriile-ti cuvinte ca sa intelegi, dar stiu ca nu poti. Si, va rog, nu-mi mai puneti in fata experientele proprii, caci eu nu vorbesc doar din ele, ci si din ceea ce vad in lumea asta larga, dezamagire, lacrimi si neputinte...oferite de cei care pretind ca "iubesc".
Doamne, cat ma oboseste superficialitatea, mai ales cand nici nu ne dam seama de ea ! ! !....Am ajuns sa ne complacem atat de acut in pareri, in cuvinte, sa ne autoimbrobodim cu presupuse sentimente care, nici macar nu au puterea sa se intrupeze, am ajuns sa ne mintim pe sine si pe ceilalti si sa ne consideram virtuosi doar pentru ca ne dovedim capabili sa vorbim si sa tot trancanim de iubire, cand adevarata iubire zace ingropata pe nicaieri, nu ne mai intereseaza de ea in realitate, de faptele savarsite pentru ea, suntem prea egoisti si materialisti, nu mai suntem capabili de sacrificiu, de daruire, de rabdare si inteles...doar de cuvinte neasumate si atat de neputincioase, emise fara pic de bun simt. Dar, recunosc, din neputinta o fac, din atrofierea mintii...din ignoranta. Asa se manifesta, din pacate, in jurul nostru iubirea aceia care s-ar dori atat de inaltatoare, dar nu este...noi i-am frant adevaratele aripi, inlocuindu-le cu niste atele de perfiditate si interes.
Probabil nu intelegeti ce vreau sa spun...acum depinde de care baricada va aflati.
Eu nu cred " doar " in cuvinte.....din pacate, doar cu ele a cam ramas sufletul acesta social stafidit de nepasare.
Last edited by ory; 22.08.2009 at 11:56:30.
|