mIE NU Mi se PAR NOTMALE ACESTE VORBE!!! cum adica toate religiile sa se uneasca asta e ecumenism ,e deism adica eresie. AURE Vede el? DA CE? E sfant????
sa nu plecati mintea la urechea acestui asazis copil ca daca vorbeste ca un OM MARE MULTE MAI MARE CA VARSTA LUI inseamna ca e ceva necurat la mijlocc. DUMNEZEu a lasat copii sa fie copiii,nu sa vorbeascaca un om batarn; eu zic ca lumea este impresionata cand il vede ca e copil si ca are tumore pe cap si il indrageste si mai pune si o icoana langa el ca sa fie teatru complet . CUM e posibil sa spuna el ca a vorbit cu DUMNEZEU si ca DUMNEZEU ii spune lui sa faca religie? PAI asa fac raelielnii din franta, unde unu a zis ca a vazut el o nava extraterestra care a coborat un extraterestru din ea si ia zis sa pregateasca lumea pentru cand vin extraterestri. ASA SI copilul asta azice ca vrea sa s faca preot ca sa ce ?ca sa predice apoi ecumenismul si viziunile lui mincinoase?
cum Adica nare dreptate religiile, adica nare dreptate nici ortodocxia? DE CE STA NUMAI CU ORESTE DE VORBA. sa aduca un preot parinte sa stea de vorba cu el sa vedeti cum ise ncurca liimba-n gura, ca la dracu ie frica de oameni cu har si no sa mai stie nimic din ce spune acuma. el e copil si crede ca stie tot dar el nu stie nimic si ce vorbeste el ii sopteste DRACU la ureche, amesteca religie cu aberati de la el scoase.
cu adevrat e ceva necurat la mijloc aici o sa pun acatist pentru el eu si nevastamea cand mergem la biserica ca pierdut mai e acest copilas.RUGATIVA PENTRU EL CA ARE NEVOIE sa nu mai apara la tv sa sminteasca pe oameni cu invataturile lui false. CA A TA e SLAVA si IMPARATIA DOAMNE si ORTODOCSIA e religia adevarata. el zice de IISUS da si iehovistii zic de EL (da zic ca e om, nu DUMNEZEU) asa ca cinestie ce crede el in realitate despre IISUS.
|