View Single Post
Vechi 23.08.2009, 15:15:41
pacatoasa.. pacatoasa.. is offline
Member

Data înregistrării: 12.02.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Da, aveti dreptate doamna "Noesisaa". Cu siguranta am mai multe pacate decat cred eu ca am. In primul rand am iubire de sine. Ca din acest pacat izvorasc toate. Dar il rog pe Dumnezeu sa ma lumineze sa imi vad toate pacatele mele, sa fiu curata cu inima in fata Lui. Dar pacatele de care nu imi aduc aminte nadajduiesc ca mi se vor ierta. Si sa stiti ca aveam mai demult probleme cu cateva din ultimele pacate pe care le-ati enumerat. Si as putea cadea din nou in orice clipa. Dar daca ne intoarcem inspre noi insine, vom vedea mizeria dinlauntrul nostru, vom ajunge sa ne scarbim de noi insine, ne vom pocai de cele facute si vom cauta sa placem lui Dumnezeu.
Eu am 16 ani. Si doresc sa dobandesc un echilibru sufletesc. In niciun caz, Doamne fereste!, nu doresc sa fiu habotnica. Imi displac de asemenea si ipocriziile de genu "sunt cea mai pacatoasa" si altele de genu prin care cauti sa placi oamenilor, alergand continuu dupa slava desarta. E bine sa te consideri pacatoasa, dar mai bine pastrezi pentru tine asta, mai bine zici asta lui Dumnezeu. Pentru mine starea de echilibru nu este in niciun caz acea stare in care incercam sa scapam de pacatele mari si le lasam pe cele mici, ca de, sunt normale. Sau sa ne descurajam a duce o viata bineplacuta lui Dumnezeu pentru ca nu mai avem modele si ca pana si in biserici se intampla ce se intampla. In orice caz fiecare da socoteala pentru tot ce-a facut. Acum vreau sa descopar acel echilibru......cu ajutorul lui Dumnezeu!
Reply With Quote