View Single Post
  #7  
Vechi 24.08.2009, 08:09:48
archanghel
Guest
 
Mesaje: n/a
Smile

Citat:
Īn prealabil postat de ancaanca Vezi mesajul
Buna seara

Pe ascurt vreau sa schitez problema mea care ma framata de foarte mult timp si care nu imi aduce deloc liniste si ma impunge spre lucruri de care nu sunt mandra deloc. Dupa 4 spre 5 ani de relatie foarte reusita anul trecut am decis sa ne casatorim. Toate bune si frumoase, am facut programari, asa cum se procedeaza pentru o nunta, toate pana cand am inceput sa discutam din ce in ce mai intens despre locatia noastra de dupa nunta. Eu locuiesc in mediu urban am un loc de munca foarte bun, iar el locuieste in mediu rural, acolo parintii lui au o afacere. Si de aici a pornit totul. Ca e mai bine sa locuim acolo pentru ca e afacerea, el fiind cel mai mic parintii voiau sa respecte traditia sa ramana in casa cu ei, ... . Mi-a spus ca daca doresc sa ma mut acolo continuam , daca nu nu. In cele din urma am cedat eu, pentru ca il iubesc am zis ca ma mut acolo, renunt la tot ce am construit personal si profesional, dar ... el e schimbat. A inceput sa iasa mai des, cica si-a facut prietene "fete " cu care discuta ca sa-si descarce sufletul. Ma rog, in prezent sunt 5 luni decand tot o lalaim si nici eu nu stiu ce e cu noi. I-am spus ca il iubesc si pentru a fi cu el sunt dispusa sa renunt la tot si sa il urmez. Acum el ba ma iubeste, ba nu mai simte nimic, vrea sa renunte doar ca sa scape de situatia asta, ma cauta cand vrea el si cand are nevoie.

Pe scurt cam asta e situatia mea. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Oare sa il mai astept sa se dezmeticeasca? Oare e pacat daca ies cu alte persoane? Oare asyta e o incercare? Oare iubirea trece in 5 luni?
Cum e defapt cand doi oameni se iubesc si vor sa se casatoareasca? Se renunta?
Cum faci fata situatiei in care tu il iubesti si el iti spune NU. Nunta trebuie sa fie anul acesta in octombrie.

Va multumesc
O seara frumoasa
Anca
Renunta la nunta...renunta,caci ai pierdut cei 4...5 ani cu cine nu trebuie.Legatura creata in acesti ani,se va impotrivi enorm,dar daca ai vointa,si un cerc de prieteni/e de aceiasi credinta (in fapte) cu tine,vei reusi.Reconstruieste-ti visul vietii alaturi de altcineva,care are nevoie de tine,care cauta pe Dumnezeu si...acest fapt,ar putea dovedi o incredere ca de data asta ai ales bine.Si nu renunta la realizarile personale de pina acum...recupereaza.Este doar un sfat.O parere personala.
Reply With Quote