View Single Post
Vechi 24.08.2009, 10:12:07
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
O minte sucita nu poate pricepe lucrurile decat sucit!
Se vede clar ca nu aveti voi nici o treaba cu Evangheliile lui Hristos, atata timp cat sustineti ca " nu ne invata nimic".
Dealtfel, cei cazuti din Har nici nu mai au cum sa inteleaga lucrurile decat sucit! caci valul negru ce-l au pe ochi ii impiedica sa vada ratacirea in care traiesc;am mai spus-o o data si o repet: aduceti din cosul de gunoi tot ce ati aruncat si schimbat din Sfanta Scriptura, aduceti inapoi textele modificate dupa bunul plac al unor inconstienti si abia atunci poti sa-mi vorbesti despre "textele biblice si prejudecatile omenesti".
Si iarasi am mai spus-o: noi avem si fapte-voi aveti numai vorbe! noi avem dovezi-voi n-aveti nimic, noi avem Lumina Sfanta in fiecare an la Mormantul Domnului - voi n-aveti decat intuneric in cap, noi avem martiri, sfinti, moaste care fac minuni-voi ce aveti?
Aveti doar o Scriptura modificata si "credinta" ca este suficient sa crezi in Dumnezeu si vei primi Imparatia Cerurilor
Dar tu saracul de tine n-ai nici o vina, esti doar o victima!
Insa Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut: cat timp mai exista sufletul in trup mai exista si sansa de mantuire, numai sa dorim asta cu adevarat!
Maica Domnului sa te lumineze si sa se roage Fiului pentru luminarea mintilor voastre in cautarea Adevarului!
Bun. Si in afara de etichetari, judecati si epitete, mai aveti ceva de adaugat? Ma asteptam la ceva texte biblice in sprijinul teoriiilor dvs. Inteleg ca nu le aveti.