Iertare
Nu stiu cum ganditi voi de pe aici, insa eu ca si Crestin incerc sa uit si sa iert ( pe cat imi este posibil) ceea ce este rau, pe oamenii rai si evenimentele triste din istorie. Are vreun rost sa scoatem ochii generatiilor intregi pentru ceea ce au facut stramosii nostri? E normal asa ceva?
Nu spune nimeni ca nu a fost trist ce s-a intamplat in timpul razboaielor...totul a fost trist. Eu murit oameni de pe tot globul pamantesc, care mai de care mai trist...au disparut civilizatii de pe pamant. Chiar e normal sa scoatem bani de pe urma stramosilor nostri care au suferit morti martirice?
Au murit si nemti in razboaie, au fost si ei sacrificati, au murit si rusi si americani....dar in loc sa ne rugam pentru sufletele celor decedati, e normal sa pastram ura in suflete pentru totdeauna?
Eu nu inteleg care e sensul acestei discutii, contesta cineva istoria si ca au murit foarte multi evrei in chinuri groaznice???? Nuuuuu...dar au murit o groaza de oameni, insa generatiile actuale nu mai chinuie si nu mai ucid oameni ( cel putin unele nu). Lumea de astazi incearca sa fie mai buna, mai toleranta si sa poarte iubirea in suflet, iubire pentru semenii nostri. Cei care simt ura insa, o transmit si celorlalti si nu e bine...
Ura aceasta pe care o simt in unii nu este decat manie si lipsa iertarii din suflete...ceea ce e foarte trist.
Doamne iarta-ne si lumineaza-ne mintea!
Sper ca nu am suparat pe nimeni...
Last edited by AndruscaCIM; 24.08.2009 at 13:14:32.
|