View Single Post
Vechi 24.08.2009, 14:49:45
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ory Vezi mesajul
La mare primejdie este sufletul tau..racit de atata lege si nepasare....
Daca ai gandi si cu inima, nu te-ai mai infricosa, decat de tine insuti...
de ce sunt la primejdie? eu fac tot cemi zice parintele si sunt bun crestin si iubesc pe toata lumea dar unii oameni sint foarte pacatosi (drogatii criminalii) si ca sai iubesc si pe ei trebue sa nu suport pacatul sa arat pacatul cu degetul de fiecare data cand il vad si sa arat calea cea buna.

calugarii care pleaca din ministire nu are alta cale decat sa se duca inapoi acolo si sa faca canoanele pe care le primeste si sa se roage din tot sufletul si cu taota taria sal ierte DUMNEZEU pentru marele pacat care la facut. NU IN FUNDATII, ca daca vor ei in fundatie inseamna ca nu vor la minastire, dracu din ei fuge de locurile sfinte ca de tamaie . ..

DUMNEATA ca vrei sa faci fundatie e o MARE FAPTA BUNA, ca stiu ca vrei sai ajuti cu adevarat datr nu poti sai ajuti dumneata, numai MINASTIREA poate. daca ar fii fundatie unde sa le spuneti sa se duca inapoi la mINASTIRE atunci as fiii de acord, altfel nu stiti ce va puneti in cap.

DA eu nu stun dumneata sa stiu cat de puternica e credinta dumneata ,INsa ma rog TARe de tot sa va tina DUMNEZEU sa ajutati pe acesti oameni sa se intoarca la locu lor dar MAI ALES sa nu cadeti in ispitele intinse de OAMENI PACAtosI
Reply With Quote