View Single Post
Vechi 24.08.2009, 16:00:31
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanaz Vezi mesajul
Buna ziua,
ma numesc Ioana, am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani.
Eu si sotul meu ne-am dori un copilas dar am si eu o nedumerire.
Din cauza lucrului, sotul meu pleaca de acasa de luni dimineata ora 7, pana sambata seara cateodata si ora 21-22, depinde.
Stiu ca duminica este ziua Domnului si trebuie sa iti aduci aminte de ea si s-o cintesti ca atare. Deci nu e indicat sa faci prostioare... Sambata dupa vecernie incepe ziua urmatoare, deci teoretic e considerata deja duminica...
Oare cum ar fi crestineste sa procedez? Cineva care a discutat cu un duhovnic sau care are o situatie asemanatoare il rog sa ma sfatuiasca.
Va multumesc!
Daca te intereseaza sa stii si daca esti ortodoxa, atunci ai duhovnic si el trebuie sa te sfatuiasca. De el sa asculti si-ti va fi bine tie si familiei tale.

Mie mi-a spus clar: Duminica NU.

Insa stii ca ucenicii culegeau spice sa manance in zi de odihna si fariseii ii tot acuzau; dar Hristos ne-a invatat pe toti cu acest exemplu ca unele lucruri absolut necesare si care nu sufera amanare pot fi facute - de exemplu sa-ti scoti boul cazut in fantana chiar daca legea te opreste de la lucru.

Deci vezi ce-o sa-ti spuna preotul. Cazul tau e particular si numai el te poate indruma, nu comunitatea crestinilor care viziteaza forumul nostru.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote