View Single Post
Vechi 24.08.2009, 16:07:27
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

stii e un lucru bun ... sa ne aflam gandurile...
e trist... pentru ca dupa cum te exprimi esti tare trista ...eu vreau doar sa te simti mai bine, ajutorul de la Dumnezeu o sa vina sa ai nadejde...as vrea ca oamenii sa te poata ajuta mai mult...stii mi-ar placea sa stiu ca ai o tristete asa cu zambetul pe buze mie mi se pare ca e o tristete sanatoasa...eu asa o aplic.
sanatatea ...din pricina sanatati tale sa nu fii trista ,toate astea asa se intamla, este o zicala "la omul sarac, nici boii nu trag"...dar sufletul e cel mai important sa nu-l lasi sa moara "spiritual" sa il ai tot timpul plin de viata,sa-l ai tot timpul alaturi de Iisus Hristos, sa Il cauti, sa Il afli,ca El ne invata numai de bine...viata e frumoasa atunci cand iubesti, cand daruiesti iubire...ocupate mult de suflet...si ai sa vezi ca trupul chiar de se imbolnaveste el simte si se face mai repede bine...sa lupti pe toate fronturile...
uite am gasit un fimulet facut de parintele Savatie Bastovoi...imi e draga invataura de acolo...dar greu de aplicat in situatia noastra din punct de vedere material...dar macar sufletul sa vada sa se bucure ca exista sau a existat situatii in care oamenii se ajuta...te imbratisez.
http://savatie.wordpress.com/2009/07.../#comment-9822
Reply With Quote