Citat:
În prealabil postat de cosmin95
educat ca sa se dea bine .. slinos si asa mai departe ca sa te rraga in mocirrla s io am intrat da nu o mai fac
|
Poate ca ar trebui sa stii ca in general cei din afara nu prea sunt religiosi...ca sa nu spun unii chiar deloc. Discutii despre religie nu prea mi-a fost dat sa aud....deci nu cred ca acesti oameni au aceasta precocupare de-a face prozelitism, cand religia e ceva foarte superficial in viata lor. Dar totusi acesti oameni, daca e sa ne limitam la impresia de la prima vedere si chiar si pana ajungi sa dicuti despre religie ( lucru despre care chiar nu am discutat niciodata)...e una foarte placuta. Pe mine nu ma intereseaza religia lor, atata timp cat sunt niste oameni corecti, politicosi si care iti zambesc pe strada pur si simplu...
Nu imi place sa judec pe cineva doar prin prisma religiei, si odata ce nu e ortodox...am si intors spatele, pentru ca nu mi se pare normal. Eu iubesc oamenii si imi face placere sa socializez...si nu mi-ar place sa instig la discutii aprinse sau contradictii daca nu este cazul. Nu mi-ar place ca religia mea sa fie interpretata si catalogata gresit doar pentru ca eu nu ma-as pricepe sa ofer argumente intr-o maniera eleganta si ma-s incapatana sa distrug orice relatie cu cineva doar pentru ca nu este Ortodox.
Oricem om este valoros inaintea lui Dumnezeu si atata timp cat e un om deosebit, si nu se aduce in discutie religia fiecaruia....nu are rost sa ii suspectez si sa ii cataloghez dupa mintea mea limitata.