Subiect: Bătrânii
View Single Post
Vechi 24.08.2009, 23:18:49
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Am intalnit batrani mai tineri decat mine si tineri mai batrani decat multi alti batrani.

Are dreptate si "Nevrednicul" - sunt trist cand vad un batran care nici nu a urcat bine in masina ca isi arunca mana in mine ca sa ma traga de pe scaun. Si stand e deranjat de totul si de toti. Cred ca si daca ar calatori singur, tot nemultumit ar fi.

Admir batranul care mai are putere sa zambeasca si sa se plimbe cu batrana lui de mana.

Cat despre imbatranire - eu cred ca sunt din ce in ce mai putine cazurile cand se ajunge la varsta de 80 de ani.

Din nefericire eu fac parte din categoria celor care nu mai au bunici. S-au mutat tainic in mine. Le mai vorbesc din cand in cand, dar simt nevoia sa-i mai ating, sa mai fiu luat de mana de ei.
Nu știu unde locuiești Costel dar,pe strada unde locuiesc eu la fiecare casă este câte o bătrânică care a trecut bine de 80 de ani.Fiecare este o poveste vii.În drum spre casă la porți îi vezi stând încremeniți într-o continuă așteptare,fericiți când te oprești și îi întrebi de sănătate.
Pe mine mă înduioșează nu nevoile materiale în care mulți se zbat ci lipsa de comunicare între generații.
Este adevărat și ce spune Nevrednicul că unii au rămas blocați în timpul lor și chiar încearcă să te ducă cu forța în acel timp.
Reply With Quote