Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Se poate, iar acestea nu sunt desprinse din mucede file de foste vieti de sfinti, ci din ceea ce vedem in jurul nostru zilnic in biserica si poate chiar in nevrednicele noastre vieti - Domnul sa fie marit!
Pana unde imi cunosc radacinile, toti au fost ortodocsi, eu insumi am fost botezat ortodox, pana sa devin adventist prin proprie convingere.
|
Muceda si plina de minciuna e viata si ,,opera,, ,,profetesei,, voastre care prin viziunile ei mincinoase i-a pacalit pe primii adventisti iar minciuna s-a perpetuat pana acum, nu Vietile Sfintilor nostri! Cate vieti de Sfinti ai citit ca sa poti face o comparatie intre viata plina de asceza, post, rugaciune neincetata, ascultare, renuntari, privatiuni, prigoane, schingiuiri sau moarte in chinuri a unui Sfant Ortodox si viata indestulata si lipsita griji a ,,profetesei,, voastre? E clar ca nici una. Si voi aveti tupeul sa o comparati cu Profetii si Apostolii?! Cati din ei au dus viata indestulata si lipsita de griji si prigoane? Nici unul.
Daca te-ai fi nascut adventist, pacatul tau ar fi fost mult mai mic, dar asa pacatul lepadarii de credinta parintilor si stramosilor tai e foarte mare. Nu esti decat un tradator de credinta si de neam in care nu se mai poate avea incredere. Dumnezeu sa te lumineze si sa te intelepteasca cu judecatile Lui!!!