Rodianca, sa fii Binecuvantata de Dumnezeu, fii sigura ca esti o fiinta Binecuvantata de Dumnezeu...imi place foarte mult cum te-ai exprimat si lejeritatea cu care ti-ai aratat increderea in Judecata Lui Dumnezeu, si nu a oamenilor...care sunt neinduratori si aroganti.
Am citit si eu o carte, acum vre-o 15 ani, scrisa de o fosta maicuta calugarita cu forta de carte parinti, in vremurile in care manastirile erau sustinute si patronate de catre boieri...prin anul 1700...va ingroziti de adevarul exprimat acolo de aceasta fiinta, prin ce a trebuit sa treaca " INTRE ZIDURILE DOMNULUI ! ".Ma mir cum de ne mai indura Dumnezeu cand mai este si invocat in ura, dispretul si prostia oamenilor. Sunt convinsa ca Dumnezeu nu are de-a face cu asa ceva .
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si pe mama ta si, sa fii sigura ca, doar daca a fost om printre oameni, este acolo unde trebuie si este bine, caci, doar asta ne-a cerut Dumnezeu pe pamant, sa fim alaturi de oameni, sa-i sprijinim, sa-i hranim, sa le alinam durerea, sa-i ajutam...sa-i iubim, ATAT ! ( nu conteaza ziua, nu conteaza haina, nu conteaza locul, nu conteaza religia, nu conteaza statutul, nu conteaza culoarea, nu conteaza infatisarea...)
Last edited by ory; 25.08.2009 at 00:40:06.
|