Citat:
În prealabil postat de fall3n
frumos spus si adevarat..ca o completare la ce sa spus draga Ory ,spunea cineva mai sus -tu vrei sa faci cum simti tu ,dar asta nu inseamna ca este si corect-..mai cauta cerceteaza si cu inima nu doar cu ratiunea si nu-ti mai etala parerile tale(cu iertare spun)lumesti..avem Sfintii nostri Parinti care avand pe Duhul Sfant au talcuit Sfanta Scriptura si la multe din intrebarile noastre sa raspuns...am mai spus si cu alta ocazie in legatura cu ce mai scrii tu(nu tot, e adevarat dar majoritatea posturilor tale sunt....)..stii tu vorba -daca taceai.....cu iertare sa-mi fie si Dumnezeu sa ne ierte pe toti..
|
Deci, ai mai scris si cu alta ocazie, asta inseamna cu alt nume...deci, draga falln3, intai creaza-ti un cont stabil, apoi exprima-ti mai multe pareri, asa ca sa te cunoasca omul, caci pe mine asa rea cum sunt, ma cam cunoaste...apoi, fara perdea si fara literatura pe tastatura, spune si tu ce gandesti, ce faci...daca gandesti, si nu te pricepi doar la citit Sfinti . Iar daca mai si simti, cu atat mai bine, s-ar putea sa-i intelegi mai bine pe Sfintii pe care-i invoci si sa reuseasca astfel sa-ti descatuseze cugetul fad...doar astfel vei pricepe ce-am zis si vei putea comenta...
Ai inteles ?