View Single Post
Vechi 25.08.2009, 01:16:45
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

fall3n
Daca inteligenta este echivalenta cu habotnicia, atunci, scuza-ma, fall, dar eu credeam ca ea se bazeaza pe profunzime si nu pe suprafata, ori lucrurile care s-au discutat aici tin mai degraba de situatii deosebite determinate de foarte multi factori ce nu pot fi judecati superficial.
Si, oricum, nu vorbesc prin libera cugetare fiindca doar de asa ceva as fi capabila, am trecut prin foarte multi ani in care am gandit doar cu litera, acum incerc sa o fac si cu constiinta...mai este vorba si de experienta vasta in ale omeniei vis-a vi de credinta.
N-ai cum sa intelegi, nici nu este nevoie, bine-nteles ca fiecare judeca dupa cum poate....
Imi cer scuze pentru ca m-am ofensat cumva, cele care nu-ti plac sunt parerile mele, iar cele pe care le exprimi sunt ale tale si ele trebuiesc respectate, insa, sa nu uitam ca originalitatea din gandirea omului fac lucrurile autentice, plus ca, nu am contestat pe Dumnezeu, asa aveti voi impresia...am contestat niste scrieri si interpretari relative, si am adaugat constiinta si etica in relatia dintre oameni, fara ele nu ne-am numi nicicum, crestini, NICI ATAT.

Last edited by ory; 25.08.2009 at 01:22:17. Motiv: fall3n
Reply With Quote