View Single Post
Vechi 25.08.2009, 12:04:42
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Pai daca vorbim de glume proaste,

Citat:
În prealabil postat de caminaris Vezi mesajul
Inca un lucru: ma poate cineva lamuri ce e cu articolul asta:
http://stiri.ronatvan.com/2009/05/14...iesc-demascat/
versetele alea din talmud mi se par de-a dreptul ridicole. Nu-mi vine sa cred ca ar putea exista asa ceva, par o gluma proasta!
Se pare ca si dumneata ai glumit asa ca si ce ai scris despre poporul Khazar ,ca si cum ei sunt evreii de azi si asta au scris prietenii lui Horia Sima . Dumneata trebuie sa distingi intre ISTORIE si ISTERIE ca se pare ca ai cam problema cu asta.
Ia mai citeste si mata putin despre istoria evreilor din Romania ca iti cam lipseste asta.
Prima data cand sunt dovezi ca au fost evrei in Romania,asta a fost cand Legiunea Judaica din armata romana a luat parte la razboiul contra Dacilor.Khazarii s`au convertit la judaism numai in secolul al saptelea si au disparut dupa aproape 400 de ani.Asa ca teoriile care le-ai adus nu prea se adeveresc,cu toate margelele din prejurul lor.
Inteleg ca si dumitale nu prea esti de parere ca evreii sunt Poporul Ales.Inlegatura cu asta te poti plange lui Dumnezeu ca El a hotarat asa ,nu evreii. Spunei ca Caminaris nu este de acord cu El.
Am o intrebare la dumneata: Dumneata esti antropolog ? De unde ne aduci datele cum trebuie sa "arate" un evreu? Vreau sa te anunt ca ai uitat sa mentionezi coada si coarnele evreilor .
Hai, fi serios ca nu suntem pe un forum de copii.