Citat:
În prealabil postat de Anna
Cand am fost in Italia, in marile catedrale catolice nu aveai voie sa intri cu umerii dezgoliti sau picioarele descoperite mai sus de genunchi (bineinteles, de trunchi nici nu se punea problema haha) . Chiar erau cate doi oameni la intrare care te opreau si la unele catedrale imparteau materiale cu care sa te acoperi. Mi se pare rezonabil asa.
Dar totusi prea intram in amanunte si tot felul. Cine vrea sa sminteasca sminteste si cu fusta lunga si batic iar cine nu vrea sa sminteasca, poate fi smerita si decenta in pantaloni si cu capul descoperit. Credeti-ma...Si e valabil si pentru barbati, unii-s cu ochi alunecosi, altii nu.
|
Foarte bine punctat...intr-adevar sunt barbati care isi vad de treaba lor si unii care gasesc pretexte si motive cate stele pe cer! Nu cred ca toate ispitele se rezuma la Biserica...pentru ca se deduce ca si pe strada daca vad anumite segmente din corpul unei femei cam intra in lumea fanteziilor :D. Adica in Biserica sunt ispititi de nu mai pot si in societate sunt total imuni la formele conturate ale femeilor, sa fim seriosi!