Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 25.08.2009, 16:43:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
deoarece persisti sa ma jignesti,eu gasesc de cuvinta sa nu iti mai replic.
imi aratzi te rog unde te-am jignit? da shi argumentul shi nu fa pe victima... ca defapt victima sunt eu nu dumneata... sau nu tu ai jignit Regele? shi parca mi-am cerut iertare daca te-am ofensat dar se pare ca nu eu te-am jignit ci te doare ca eu shtiu adevarul Cel adevarat pe care "unii" nu L-au primit sau L-au lepadat, Acela care mai shi doare... poi ce numai pe dumneata te doare?

deci te rog arata-mi cum persist? ca nu ma inchin minciunilor politiceinilor cu holocaustul romanesc shi cu antisemitismul la romani? poi nu tzi-am spus ca eu nu urasc pe evrei shi nici pe dumneata? dar tu nu crezi ce spun ci persishti sa acuzi crezand ca asha eshti credibil sau vrednic?... este cineva vrednic daca acuza? in afara de Dumnezeu... sau este vrednic cel ce nu aude glasul saracului shi al vaduvei shi nu vrea sa recunoasca cat sange s-a varsat pe cele doua fronturi? deci cum eram noi invinshi din start ca asha ai spus dumneata ca rushii ne-ar fi invins daca nu intorceam armele? poi cum ne-ar fi invis daca fara armata care au bagat-o in siberia noi am ajuns a 4-a tzara prin numarul mortzilor in razboiul antifascist? cu o armata noua recrutata din ce era in tzara... shi nu uita ca diviziile bune shi inarmate, de elita antonescu le-a tzinut in tzara... deci cum ajungeau sovieticii in Bucureshti daca Regele nu intorcea armele? deci cine a jignit luandu-se dupa minciunile lumii? cine a raspandit propaganda "invingatorilor"? a tiranilor? deci eu te iert, dar se pare ca dumneata nici nu vrei sa fi iertat ci e mai ushor sa acuzi de jignire... nu-i asha?

Last edited by vsovi; 25.08.2009 at 17:13:41.
Reply With Quote