Subiect: IERUSALIM
View Single Post
Vechi 25.08.2009, 19:45:58
miki22 miki22 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.08.2009
Smile Vrea si eu niste poze... niste documentare despre Ierusalim sau pur si simplu sa imi

Buna Thread, eu am fost la Ierusalim de Paste in 2008, si nu este locusor care sa nu-ti aminteasca acolo des Domnul nostru Isus Hristos!! Dar cea mai infoiratoare marturie a trecerii Lui pe acolo este, dupa mine,bucata ramasa din stilpul infamiei care se gaseste in biserica Sfintului Mormint, in spate...Este o coloana de piatra frinta, de vreo 70 de cm. care are pusa pe deasupra o lespede; acesta este stipul de care a fost legat si biciuit Mintuitorul. Cind pui urechea pe lespede (mai ales in saptamina mare..) auzi biciul cum sfichuie si loviturile ghinturilor de metal care rupeau carnea...este infiorator!! Trebuie sa asculti tu insuti ca sa realizezi cit de tare a suferit Isus pentru noi..Eu n-am putut sa rezist prea mult..dar de cite ori treceam pe la mormint puneam urechea si ascultam(am stat 11 zile, deci am fost de mai multe ori..).
Iti doresc sa ajungi macar o data in viata acolo si sa vezi si lumina cea necreata care apare in fiecare an de Pastele ortodox!!
Reply With Quote