Viitorul omenirii si Pamintului 2009 – 2021 (IV)
R: Vor fi foarte mulți și eu voi fi printre ei. Și tu. Dar rămăsesem la 2009. Va fi anul marilor transformări. Societatea va începe să se transforme la nivel de conștiință colectivă. Din ce în ce mai mulți oameni se vor trezi și își vor pune întrebarea încotro ne îndreptăm. Asta va fi suficient, căci va genera o schimbare a mentalității. Oamenii vor fi din ce în ce mai greu de păcălit. Datorită apropierii de centrul galaxiei, intuiția va deveni manifestă și toți vom înțelege anumite aspecte la nivel subtil. Asta va face ca misiunea celor care ne înrobesc să se apropie de final. Nu vom mai putea fi păcăliți.
A: Și cum crezi că ne vom da seama că ni s-a amplificat intuiția?
R: Vom începe să primim informații la nivel subtil. Poate chiar răspunsuri mentale la întrebări nerostite, imagini, flash-uri, vise. Am impresia că primul semn al modificării stării de conștință îl reprezintă insomnia. Sunt medic și am constatat că din ce în ce mai multe persoane au probleme cu somnul, probleme care sunt imposibil de rezolvat cu pastile. De altfel cred că este total nociv să se apeleze la chimicale. Acestea sunt blocante și mai mult dăunează. Omul în loc să își modifice vibrația se blochează pe o frecvență și rămâne acolo. Nu poate avansa.
A: Și atunci ce trebuie să facem?
R: Să medităm. Cred că un dialog interior ajută mult mai mult decât o pastilă. Sela îmi spune că pentru a accede la o nouă stare vibrațională trebuie să trecem prin anumite transformări, care de cele mai multe ori sunt dureroase. Chiar dacă este vorba despre o stare de sănătate deficitară, de schimbări majore în existența noastră, de pierderi ireparabile, de stări conflictuale aparent fără ieșire, nu trebuie să disperăm. Toate acestea sunt semne că ne aflăm pe calea schimbării, că a sosit momentul în care trebuie să renunțăm la vechile paradigme. Trebuie să înțelegem că toate aceste semne ne sunt date spre a ne trage de mânecă; ceva din ce facem, modul de gândire, percepția noastră asupra lumii este greșită și trebuie schimbată și ce mod mai bun ar putea găsi Universul de atenționare decât să ne pună piedici, să ne blocheze.
A: Asta este un lucru bun, însă din păcate puțini sunt cei care conștientizează faptul că ceea ce li se întâmplă este o atenționare. Oamenii văd mai mult că ghinionul s-a abătut asupra lor și nu știu de ce.
R: Era mult mai simplu dacă Universul îți putea da un telefon sau trimite o scrisoare pentru a-ți explica... dar asta este. De asemenea am văzut o creștere a incidenței cancerelor. Și acest aspect se datorează modificărilor vibraționale prin care trece Universul. Și soarele s-a schimbat. Asta spune Sela. Trebuie să avem grijă și să nu ne mai expunem fără protecție razelor solare. Cel puțin până în 2013, spre sfârșitul anului, când va începe reglarea acestor aspecte.
A: Dar, după cum spuneai, maximul de activitate solară va fi în 2012.
R: Da. În acest an vom fi bombardați, din punct de vedere energetic și electromagnetic, atât de Soare cât și de apropierea de centrul galaxiei. Vom vedea, chiar începând cu anul acesta, că o nouă formă de energie, necunoscută, venită tocmai din centrul galaxiei, ne invadează spațiul terestru. Acest lucru va duce la creșterea activității magmei, care, la rândul ei, va crea anomalii ale câmpului magnetic terestru. Toate aspectele combinate vor da dureri de cap, lapsusuri, stări depresive, morți bruște aâtt în rândul păsărilor cât și a vieții acvatice, iar în unele regiuni chiar în rândul populației.
A: Dar, până acolo, mai avem de înfruntat anul acesta și anul viitor cu război...
R: Anul acesta va fi hotărâtor. [În] funcție de calea pe care guvernanții o vor alege, vom vedea viitorul.
A: Și când va trebui făcută această alegere?
R: Dacă întreb, mi se răspunde că în noiembrie va fi puntul crucial. Din păcate nu depinde de noi, ci mai mult de America. Din câte văd eu acolo se va da bătălia finală. Ei sunt cei care vor hotărî soarta lumii.
A: Dar de ce ei? Cu ce ne afectează pe noi?
R: Ei sunt cei care hotărâsc. De altfel, ei stăpânesc economia mondială. Acest lucru este cert, fie că ne convine, fie că nu. Toate statele lumii au în program racordarea la gândirea americană, la modelul lor de viață. Banii vin de la ei, ei sunt participanți activi la hotărârile privind soarta lumii, deci într-un fel noi toți ceilalți am căutat-o cu lumânarea. Acum vom avea parte de ceea ce am semănat.
A: Dar spune-mi, dacă întrebi ce va fi în America în mai 2010, ce ți se răspunde?
R: Foamete, război, șomaj, frică, sinucideri, crime...
A: Nu este o imagine prea plăcută!
R: Văd oameni disperați, copii plângând, văd mulți morți și cozi lungi. Parcă zeci de mii de oameni cer ajutor.
A: Și Europa în 2010?
R: Foamete, secetă, răscoală, șomaj...
A: Și în România?
R: România o văd cumva mai liniștită. Și la noi va fi o creștere a șomajului, o lipsă acută de bani la nivel general, dar nu văd foamete. Poate din cauza faptului că noi putem cultiva? Că noi nu am pierdut încă legătura cu pământul? Însă de departe America va fi cea mai afectată. Cum spuneam la început, dolarul nu va mai avea valoare.
A: Dar asta va afecta doar temporar. Se va găsi o altă monedă.
R: Va afecta toată planeta. La nivel global. Vor înceta schimburile comerciale și acest lucru va duce la foamete. Sunt multe țări dependente de import.
A: Da, dar se va găsi o modalitate de înlocuire a monedei.
R: Dacă s-ar dori, s-ar putea găsi, însă cei care conduc lumea doresc ca aceste lucruri să se întâmple spre a putea introduce banii virtuali. Adică totul este planificat. Nu contează câți mor, sunt pagube colaterale.
A: Poți fi un pic mai explicită?
R: Faptul că Pământul trece acum prin niște schimbări majore vine de la Dumnezeu. Faptul că noi ne transformăm, că avem șansa să fim în fața unui nou început, vine tot din Matricea Divină. Cei care ne conduc știu aceste lucruri de mult timp. Ei s-au pregătit și așteaptă. Vor să fructifice aceste aspecte în favoarea lor. De aceea vor specula totul la maxim. Vor lăsa ca aceste lucruri să se întâmple, va fi foamete, război și disperare și ei vor veni în chip de salvatori, cu o monedă unică virtuală, cu cip-uri implantate, cu un sistem universal de asigurări, cu raționalizări și cu speech-ul că tot ceea ce s-a întâmplat este din vina oamenilor, a încălzirii globale, a exploatării abuzive, etc. În acest mod, ei vor coordona resursele planetei, sistemul monetar, apa, aerul, viața, educația, totul. Nu vezi că este o aberație? Ei, adică guvernele, sunt cele care au coordonat aceste lucruri și până acum; doar câteva familii au exploatat bogățiile subterane și cu toate acestea ni se spune că noi suntem de vină. Noi, nu ei. Este o tactică de manipulare perfectă. Cu cât ni se spune mai des, cu atât sentimentul de vină devine mai pregnant, până când ne va fi rușine de noi înșine și de înaintașii noștri și atunci când va veni acel plan salvator, miraculos, îl vom accepta pe nerăsuflate, având chiar conștiința împăcată că ceea ce facem, facem bine, că este pentru viitorul copiilor noștri. Care viitor? De sclavi?
A: Asta așa este. Știi ce nu înțeleg? David spunea că ei nu vor mai corespunde vibrației Terrei, că vor trebui să plece.
R: Vor muri foarte mulți, însă vor rămâne la fel de mulți. Sunt urmașii celor cu sânge de anunnakki. Ei au acceptat amestecul sangvin special pentru a gestiona situația. Am înțeles asta abia după ce am citit Inuaki.
A: Dar nu pot fi toți răi!
R: Eu cred că toți sunt răi. Și mai cred că în rândul familiilor lor au supraviețuit doar cei care au ca manifeste trăsăturile negative. De altfel, modificarea genetică nu mai este de mult o necunoscută, așa că nu văd care ar fi problema să își creeze urmași după chipul și asemănarea lor și care să fie apți să populeze o Terra cu o vibrație nouă.
A: Tu îi poți simți, vedea, intui pe cei cu sânge de anunnakki?
R: Dacă întreb mi se răspunde, însă nu am știut de aceste lucruri înainte de a citi cartea, așa că experiența mea este limitată. Vreau chiar să mă concentrez asupra acestui aspect.
A: Dar tu ai sânge de-al lor?
R: Nu am întrebat și nu vreau să întreb. Nu aș putea duce informația dacă răspunsul ar fi pozitiv și de aceea, în ceea ce privește familia mea, vreau să știu cât mai puține lucruri de acest gen.
A: Referitor la anul acesta, ce îmi mai poți spune?
|