View Single Post
Vechi 25.08.2009, 22:04:18
malmo malmo is offline
Member

Data înregistrării: 05.11.2006
Arrow Viitorul omenirii si Pamintului 2009 – 2021 (V)

R: Anul acesta, cei în drept vor recunoaște că există anomalii geomagnetice. Adică, că la nivelul Pământului au început să apară semne că polii magnetici tind să se schimbe.
A: Și David a menționat acest lucru.
R: Și eu văd ca fiind adevărat. Cum spuneam acest lucru va fi recunoscut, dar efectiv schimbarea va avea loc în 2012.
A: Dar ce efecte vor fi anul acesta legat de aceste perturbații?
R: Mi se spune că avioanele, păsările și mamiferele marine vor fi extrem de afectate. Insectele vor deveni agresive și vor avea un comportament anormal. Cu cât ne vom apropia de toamnă, cu atât se vor intensifica. Tot anul acesta vor crește în frecvență așa-zisele fenomene OZN. Din câte văd eu, asemenea aparate se vor vedea preponderent în America de Sud și nordul Europei.
A: Asta înseamnă că nu suntem singuri! Este un lucru bun.
R: Sela spune că multe din aceste aparate sunt extraterestre și că vin să supravegheze gradul de scăderea a câmpului magnetic.
A: Cum adică multe? Și restul?
R: Restul sunt altceva.
A: Ce?
R: Nu știu să îți spun, dar dacă mă concentrez, văd oameni ca noi, însă îmbrăcați în costume albe și cu măști pe față, aplecați în jurul unor nave ovoidale. Întreb unde sunt și mi se răspunde Nevada. Întreb dacă sunt OZN-uri și mi se spunne că sunt pământene. Care este scopul lor? Dezordine, dezechilibru, spaimă. Atât îți pot spune. Am încercat să intru mai în profunzime, însă nu primesc nici o informație.
A: Și celelalte OZN-uri reale, ce este cu ele?
R: Sunt venite să ne supravegheze. Problema este că văd două tipuri de asemenea mașinării. Unele le simt prietene iar altele cumva agresive. Dacă încerc să pătrund mai în amănunt, ceva mă blochează și mi se spune că anul 2011 va aduce cu sine o mare revelație referitoare la acest lucru, până atunci nu este problema mea. De altfel, este normal să mi se răspundă așa!
A: De ce?
R: Deși văd cu ochii minții aceste așa-zis farfurii zburătoare, deși le simt vibrația, eu nu cred în ele. Sigur, sunt convinsă că acolo, afară, în largul Universului mai există alte forme de viață, însă mintea mea refuză să conceapă că aceștia ne-ar putea vizita. Eu pur și simplu nu pot percepe cu înțelegerea mea limitată întâlnirile de gradul trei.
A: Sunt oameni care pot depune mărturie că există, sunt cărți, articole, poze...
R: Și eu le văd în interiorul meu. Și ce? Asta nu m-a putut convinge. Așa gândesc eu.
A: Dar dacă te concentrezi asupra anului în care vor fi aceste dezvăluiri, ce ți se spune?
R: Atenție! Veți fi înșelați! Mai mult de atât nu văd, dar simt că ne paște un mare pericol, ca și cum am fi amenințați.
A: Adică vor încerca să ne atace?
R: Nu pot răspunde la această întrebare. Văd doar că sunt de două feluri: buni și răi.
A: Te rog, chiar dacă nu crezi, o poți întreba pe Sela ce este cu ei?
R: Sela spune că vom fi agresați de unii, respectiv cei care au legătură cu actuala orânduire, dar că ceilalți ne vor fi de mare ajutor, în special după 2012. Totuși, eu nu pot crede aceste lucruri!
A: Din păcate, înțelegerea noastră pământeană este limitată. Cel mai adesea, noi suntem cei care ne blocăm accesul datorită unor idei preconcepute.
R: Așa este, dar eu nu pot trece de această limită!
A: Dacă ar fi să concluzionăm, ce ai putea spune despre anul 2009?
R: Este anul marilor schimbări, la toate nivelurile, economic, social, cultural, uman. Eu văd că în acest an se va hotărî soarta omenirii. Văd economia în pericol de a fi distrusă, foamete, răscoală, boli, lipsă de bani și probleme climaterice extreme, în toată lumea, probleme care vor escalada către sfârșitul anului când vom vedea iminența unui război.
A: Din păcate, am convingerea că asta ne așteaptă, însă să știi că România va fi cumva ferită. La noi nu va ajunge efectiv acest război. Vom fi apărați, protejați, într-un mod miraculos. Sigur, vom avea de suferit ca economie, vor fi și la noi probleme, dar de alt gen.
A: Îmi poți detalia?
R: Din câte văd eu, România va fi într-o perioadă de acalmie. Văd oameni îngrijorați, supărați, văd secetă, furtuni, caniculă, frig năpraznic, văd furie și mici conflicte interne, dar nu văd distrugeri masive, foc, oameni uciși. Mi se spune că noi vom fi înconjurați de război din toate părțile, totuși nu vom participa activ. Îmi apare ca și când țara noastră ar fi sub un clopot uriaș de energie benefică, care ne protejează. Cam atât pentru azi. Vom continua data viitoare.
Reply With Quote