View Single Post
Vechi 25.08.2009, 23:56:11
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
Ii admir pe amandoi, insa chiar daca Puric este un mim de exceptie, am o slabiciune pentru Plesu. Sunt de parere ca indiferent pe ce pozitie va situati fata de Plesu (are multi contestatari), trebuie sa-i admirati excelenta in uzul limbii romane. Eu l-am apreciat si pe regretatul Pruteanu, chiar daca n-am fost de acord cu multe din opiniile lui politice, pentru ca a militat pentru o limba romana corecta - unii au de obicei sa amestece mereu limba ca stiinta cu nationalismul patriotard, dar eu nu sunt asa, chiar daca ma consider un patriot.

Puric e un actor bun. Il mai vad la televizor cum vine si spune despre ortodoxie si n-am nici un dubiu ca in felul sau doreste binele tarii si al poporului. Dar, uneori, iesirile dumnealui mi se par prea radicale, prea inflacarate - si infierbantarea asta nu lasa uneori loc de discutii constructive.

Altminteri, cum au zis si alti forumisti, este duelul celor doi domni, in care nu trebuie sa ne bagam.

PS: daca n-ati facut-o inca, cititi "Despre ingeri", de A. Plesu. E o carte excelenta.
Corect. Nimeni nu contesta personalitatea domnului Plesu, dar argumentele mi se par putin exagerate. Si eu recomand sa citim "Despre ingeri" ca sa intelegem "Cine suntem".
Reply With Quote