Ptr DANUT 7
Este scris si stiut ca multi proroci mincinosi vor aparea inainte de sfirsit. Sunt de acord si totusi iata un caz care imprima confuzie si pune pe ginduri. Cartea se incheie cam asa:
"În ultimii 100 de ani, omenirea a înregistrat o impresionantă creștere economică, un progres științific semnificativ, extraordinar pentru ultimii 2000 de ani. Am ajuns, în anul 2009, să trăim o viață controlată din ce în ce mai mult de computere și mașini.
Este minunat, este extraordinar să folosești tehnologia, inteligența umană, pentru a-ți înfrumuseța și îmbunătăți calitatea vieții pe pământ. Toate marile civilizații care au trăit pe acest pământ au folosit tehnologii avansate.
Noi nu facem excepție. Însă, până acum, nicio civilizație nu a atins dezvoltarea, numărul și întinderea la care acum am ajuns. În mod normal, ar trebui să ne simțim mândri, împliniți, iluminați.
Însă și aici înregistrăm, de fapt, un eșec colosal. Sursa principală a acestui sistem stă în electricitate și petrol. Până în acest moment, o infimă parte a populației folosește sursa de energie nepoluantă. Din lăcomia liderilor noștri, am ajuns să devenim tributari unui sistem economic și tehnologic bazat exclusiv pe consum, care la rândul lui distruge atât natura, cât și propria creație: oamenii.
Noi am creat această tehnologie și acum observăm cum aceasta a devenit propriul nostru inamic. Am devenit dependenți de petrol, iar asta ne omoară orașele, copiii, viitorul. Între timp, refuzăm orice tehnologie nepoluantă și neinvazivă, păstrând acest status quo, care, în viitorul apropiat, va face imposibilă viața pe această planetă.
Poate unii ar putea spune că prin această cale, prin apariția unor astfel de mesaje, această posibilă realitate devine mai puternică, mai aproape de a se materializa. Ei bine, da. Este posibil. Dar cred că orice om este responsabil.
Este responsabil pentru el, în primul rând. Este responsabil pentru o schimbare în viața lui, dacă îi pasă de el, de oamenii pe care îi iubește, de viitorul pe care, fără să știe, îl construiește. Viitorul, așa cum este el perceput de majoritatea oamenilor, încă nu a fost creat. Ne aflăm în prezent, iar, în acest moment, totul este deja perfect.
Dacă simțiți că nu este perfect, atunci, cu siguranță, vorbim de situația în care, adânc întipărite în fiecare, sunt frici, posesie, ură, zgârcenie, ignoranță, cu alte cuvinte, convingeri limitative care ne otrăvesc existența, cât și viața celor din jurul nostru. Acestea sunt și cauzele bolilor din corpul nostru fizic.
Dacă ne vom debarasa de ele, vom putea trăi cu adevărat în puterea noastră, în prezent, plini de iubire, compasiune și înțelepciune. Este singura cale prin care putem crea un univers cu adevărat demn de această rasă, de acest Pământ.
Poate acest semnal este menit să trezească ce este mai bun în oameni. Personal, cred că este posibil să ne schimbăm orice viitor, univers care înseamnă distrugere, totală sau parțială. Cred în oameni, în puterea lor de a depăși obstacole.
Istoria ne-a arătat cam cât de puternici suntem, dacă acționăm din inimă, cu înțelepciune și curaj. Deși sunt tănâr, vreau să trăiesc pe un pământ pe care fiecare om să existe și să acționeze ca Iisus, Buddha sau cum vreți să-i spuneți.
Vreau să trăiesc pe un pământ populat de oameni care sunt conștienți de puterea lor de a crea, de a iubi, de a exista prin iubire și compasiune. Împreună putem crea acest univers, acest prezent, acest viitor. Și este atât de ușor!
Avem la dispoziție îndeajuns de multe metode, căi spirituale, religii pentru depășirea tuturor piedicilor cu care universul ne pune la încercare. Știința, mai mult decât niciodată, începe să ne confirme teorii care până nu demult erau considerate ca fiind pură mistică religioasă. Știința devine și ea o cale spirituală, care poate schimba percepția multor oameni.
În ultima perioadă am constatat o intensificare a căutărilor spirituale. Sincer, sunt foarte bucuros să văd cum interesul pentru partea spirituală a vieții s-a dezvoltat rapid. Ne vizitează, împărtășindu-ne învățăturile lor, maeștri din toate culturile spirituale importante ale lumii. Nu cred că a existat vreo ramură spirituală majoră care să nu-și fi făcută simțită prezența în România, în ultimii 2 ani.
Acești oameni sunt bucuroși să împartă cu noi din cultura lor spirituală. Vă invit să mergeți la aceste cursuri și seminare, cu inima deschisă. Experimentați și să vă cultivați mintea cât mai mult. Viața noastră este orice altceva decât posesie, mânie, ură, zgârcenie, ignoranță, lașitate, minciună.
Căutați și găsiți răspunsul la întrebarea „Cine sunt Eu”. Amintiți-vă că orice călătorie pleacă doar din interior. Acolo sunt toate răspunsurile pe care le-ați căutat vreodată. Acolo sunt toate. Este atât de simplă și frumoasă această călătorie, încât alegeți să înțelegeți cât mai mult și găsiți-vă calea către iluminare, oricare ar fi ea. Zamolxe, Buddha, Iisus, Zen sau orice tehnică care rezonează cu mintea, ființa, sufletul vostru.
Puteți recunoaște ușor o cale spre iluminare. Atâta vreme cât în această cale există doar infinită iubire necondiționată, infinită compasiune, infinită pace, infinită libertate interioară și exterioară. Viitorul apropiat ne va aduce în fața unor evenimente energetice unice pentru toți.
Vom accesa un nivel superior de energie, care va materializa, va proiecta în interiorul și exteriorul nostru, tot ceea ce noi vom reprezenta în acel moment. Haideți să avem în ARYANA HAVAH un spațiu plin de iubire, compasiune și iluminare, lipsit de frici și alte convingeri limitative.
Haideți să realizăm conștient, din toată ființa noastră, că toți avem acceași esență, că toți suntem unul. Îmi doresc să avem toți parte de infinită iubire necondiționată, infinită înțelepciune, și să cunoaștem toți această minunată comoară, iluminarea.
|