Citat:
În prealabil postat de anita
Monologul lui mi s-a parut seducator ,nu a vorbit despre credinta decat la modul tangential ,nicidecum nu mi s-a parut ca ar face-o pe teologul.
|
E actor remember?
Citat:
In acelasi timp mi-a atras atentia capacitatea lui de a vedea partea buna din fiecare roman ,cea frumoasa.
|
Aceasta capacitate se numeste selectie observationala si este ilogica! Si Hitler o fi avut multe parti bune (oratoria de ex) asta nu inseamna ca a fost sfant!
Citat:
Nationalismul lui nu mi s-a parut exagerat ,a vorbit despre pericolul mondializarii .
|
Sa zic iar de Hitler? Si despre ce idei folosea in discursurile nationaliste si soviniste?
Citat:
Modul lui de a-l marturisi pe Hristos mi s-a parut unul original ,adica ar suna cam asa ,"Il marturisec pe Hristos dar nu va bat la cap"
Credinta nu se impune .
|
Atunci de ce sustine predarea religiei in scoli?
Citat:
Cati tineri a intors d-nul Plesu la credinta ortodoxa?
|
Pai nu tu spuneai nici mai mult nici mai putin de un rand mai sus ca "Credinta nu se impune ."?
Citat:
In schimb domnul DanPuric a schimbat pe multi ,are trecere la tineri .
|
Nu pe vremea mea :-P Hitler avea o trecere la tineri si i-a schimbat ceva de speriat! Hitler Jungend remember? Unde mai pui ca discursul era acelasi. Natia noastra este perfecta, ceilalti ne strica. Daca vrei sa ajuti cu ceva natia asta n-o mai lauda ca pe D-l Goe!
Citat:
Dar sa nu ne miram ca exista critici la adresa lui Dan Puric ,defaimatorii se afla peste tot.
|
Sa vezi Hitler cati defaimatori avea! Si inca mai are!
Citat:
Si pina la urma toate sunt pentru mantuirea lui.
|
Pacat ca ii afecteaza si pe ceilalti.
Citat:
Sa speram ca succesul pe care il are nu ii va alimenta mandria.
|
Facem pariu? "Succesul" corupe!