Citat:
Īn prealabil postat de topcat
Multumesc pentru primire
Nu am intrat pe acest site pentru vindecare
Am vazut doar ca are o rubrica in legatura cu stiinta, nu am sa intru prin alte parti, nu pot spune ca ma pricep si nici nu doresc asta, mi se pare o pierdere de timp.
Sint insa fizician (desi nu lucrez acum in fizica), poate am sa dau o mina de ajutor celor ce doresc informatii din domeniu, din stiinta in general, despre cum lucreaza stiinta si despre scopul ei.
p.s. am fost destul de intristat ca in formularul de aderare la forum nu am putut alege, pe linga religia ortodoxa si alte religii si optiunea ateu. M-am inregistrat ca fiind ortodox, religia bunicilor mei.
|
Domnule Topcat, fiindca v-ati oferit sa veniti in ajutorul celor care doresc informatii din stiinta in general, am sa profit si eu de ocazie fiindcaa : de ce toti marii savanti ai lumii, (cercetatori, fizicieni, chimisti, matematicieni, ciberneticieni si toti cei ce intra in categoria oamenilor de stiinta) nu au gasit metoda de a interveni si de a opri ploaia atunci cand ploua prea mult, de a ploua atunci cand este seceta, de a opri cataclismele de tot felul, de ce nu pot atentiona oamenii cu 1/2 ora sau chiar mai devreme inainte de producerea unui cutremur pentru ca acestia sa-si ia masuri de siguranta;
de ce oamenii de stiinta nu pot invia oameni asa cum a facut-o Hristos? de ce stiinta nu descopera leacul pentru vindecarea cancerului?
A descoperit stiinta ce-a fost mai intai, oul sau gaina? femeia sau barbatul? si daca a fost oul, cine l-a facut? daca a fost gaina, femeia sau barbatul cine i-a facut ?sau poate mai intai a fost maimuta? da, dar pe ea cine a facut-o?
Din ce substanta, materie, atomi, molecule au fost facute toate acestea?
Inteligenta, ratiunea omeneneasca cum o explicati? instinctele de unde vin?
Perfectiunea, functionarea armonioasa a tuturor "elementelor" ce alcatuiesc intregul numit "om" de unde vine? cum se explica?
M-am intrebat de "n" ori care este taina zamislirii unui copil, cum se formeaza inima acestei fiinte noi,( pentru ca se vede batand cu putere din primele saptamani), cum apare dupa 9 luni cu picioruse, maini, plamani, ochi; de unde toate acestea? cum?