View Single Post
Vechi 26.08.2009, 13:28:13
veveritza
Guest

Implicit

Foarte bine punctat eudelasibiu, subscriu la cele spuse de tine;
dealtfel vorba "parintii mananca agurida iar copiilor li se strepezesc dintii" - spune multe.
Pentru mine( cat si pentru sotul meu) cartile parintelui Arsenie Boca au fost ca doua perechi de palme, m-au trezit din somnolenta si recunosc si eu ca ne-a fost tare greu la inceput dar....incetul cu incetul invatam tot alfabetul, cu ajutorul lui Dumnezeu si al duhovnicului am depasit momentele de rusine, de a intreba;cand noi am marturisit faptul ca nu pazeam zilele de post, zilele de sarbatoare, de duminica, am fost opriti de la Sf. Impartasanie si am suferit pentru asta; si daca respecti canonul dat de duhovnic...totul merge spre bine, pazirea zilelor oprite devine obisnuinta si nu ti-ar mai trebui nici in ruptul capului;
Poate nu era cazul sa fac aceasta marturisire publica dar (poate) ajuta pe cineva; sa nu uitam ca la scaunul spovedaniei Hristos sta nevazut si vorbeste prin gura preotului; as fi tare curioasa sa stiu daca cineva are dezlegare de la duhovnicul sau sa conceapa copii oricand, in orice zi; dealtfel cred ca orice preot din orice biserica poate da raspunsul pe loc la aceasta intrebare
Reply With Quote