Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Nu de mult am downloadat de curiozitate toate conferintele lui Puric pe care le-am gasit pe net, interviurile, dialogurile lui cu altii... multi giga. Am rezistat cu greu in fata calculatorului la jumatate de ora de monolog vesel, dupa care i-am zis: ma, ma lasi?!... :) Delete!!!
Toata stima pentru Plesu si apreciez critica pe care i-o aduce manifestarilor publice ale lui Puric. Imi aduc aminte ca atunci cand am intrat pe forum prima data eram foarte impresionat de celebra carte a lui Kempis si multi mi-au sarit in cap cu contraargumentele Sfantului Briancianinov impotriva Urmarii lui Hristos. Pai da domnilor, asa cum numai un Sfant poate sa vada niste lucruri negative subtile la Kempis pe care boboru' nu le poate depista, similar e nevoie de un om de talia lui Plesu ca sa-l poata critica la rece pe mister Puric.
|
De unde aflam ca Andrei Plesu e sfant. Pe langa asta are si harisma deosebirii duhurilor (cel putin a duhurilor culturale).
Interesant... poate dupa discutiile acestea facem si o propunere de canonizare pentru dl. Plesu ... sau poate ar trebui sa zic "beatificare"?