View Single Post
Vechi 26.08.2009, 14:41:04
cipi_78 cipi_78 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.08.2009
Implicit

Sa-mi fie cu iertare ca intru si eu in discutie!
Nu o fac spre lauda, ci vreau sa depun marturie pentru cat de minunat este Dumnezeu!
Astazi am aflat ca in familia noastra avem un punctulet minunat de doar 1 cm diametru! Suntem de 4 luni casatoriti si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa tinem posturile si zilele in care duhovnicul ne-a spus sa nu avem legaturi trupesti, adica: Miercuri, Vineri, Sambata si Duminca. Si cu toate astea, si impotriva diagnosticului dat de medic, ca sotia va ramane greu insarcinata ... minunea s-a savarsit! Slava Tie Doamne ... multumim ca esti deasupra tuturor! Multumim si ne rugam pentru cei care isi doresc la randul lor copii ... si sper sa inchinati o mica rugaciune si pentru pruncusorul nostru!

In ce priveste discutiile de mai sus, cred ca s-ar potrivi spusele Apostolului Pavel:

„Unul crede să mănânce de toate; cel slab însă mănâncă legume. Cel ce mănâncă să nu disprețuiască pe cel ce nu mănâncă; iar cel ce nu mănâncă să nu osândească pe cel ce mănâncă, fiindcă Dumnezeu l-a primit. Cine ești tu, ca să judeci pe sluga altuia? Pentru stăpânul său stă sau cade. Dar va sta, căci Domnul are putere ca să-l facă să stea. Unul deosebește o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui. Cel ce ține ziua, o ține pentru Domnul; și cel ce nu ține ziua, nu o ține pentru Domnul; și cel ce mănâncă, pentru Domnul mănâncă, căci mulțumește lui Dumnezeu; și cel ce nu mănâncă, pentru Domnul nu mănâncă, și mulțumește lui Dumnezeu.” (Romani 14, 1-6)

Domane ajuta! O zi binecuvantata!
Reply With Quote