View Single Post
Vechi 26.08.2009, 14:52:57
eudelasibiu
Guest

Implicit felicitari pentru "minune"

Citat:
În prealabil postat de cipi_78 Vezi mesajul
Sa-mi fie cu iertare ca intru si eu in discutie!
Nu o fac spre lauda, ci vreau sa depun marturie pentru cat de minunat este Dumnezeu!
Astazi am aflat ca in familia noastra avem un punctulet minunat de doar 1 cm diametru! Suntem de 4 luni casatoriti si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa tinem posturile si zilele in care duhovnicul ne-a spus sa nu avem legaturi trupesti, adica: Miercuri, Vineri, Sambata si Duminca. Si cu toate astea, si impotriva diagnosticului dat de medic, ca sotia va ramane greu insarcinata ... minunea s-a savarsit! Slava Tie Doamne ... multumim ca esti deasupra tuturor! Multumim si ne rugam pentru cei care isi doresc la randul lor copii ... si sper sa inchinati o mica rugaciune si pentru pruncusorul nostru!

In ce priveste discutiile de mai sus, cred ca s-ar potrivi spusele Apostolului Pavel:

„Unul crede să mănânce de toate; cel slab însă mănâncă legume. Cel ce mănâncă să nu disprețuiască pe cel ce nu mănâncă; iar cel ce nu mănâncă să nu osândească pe cel ce mănâncă, fiindcă Dumnezeu l-a primit. Cine ești tu, ca să judeci pe sluga altuia? Pentru stăpânul său stă sau cade. Dar va sta, căci Domnul are putere ca să-l facă să stea. Unul deosebește o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui. Cel ce ține ziua, o ține pentru Domnul; și cel ce nu ține ziua, nu o ține pentru Domnul; și cel ce mănâncă, pentru Domnul mănâncă, căci mulțumește lui Dumnezeu; și cel ce nu mănâncă, pentru Domnul nu mănâncă, și mulțumește lui Dumnezeu.” (Romani 14, 1-6)

Domane ajuta! O zi binecuvantata!
corect, scurt si la obiect, dar lucrurile stau putin altfel....cele zise de Apostolul Pavel reflecta perioada in care se cosolidau bazele crestinismului. Dar legat de mancare avem si pilda celor trei flacai care au mancat doar seminte pentru a nu manca alimente neconforme religiei lor...banuiesc ca stiti povestea....
Reply With Quote