George Becali
Cred ca este deja prea mult, sa laudam un fariseu, numai pentru ca nu avem altceva in schimb! Nu se poate asa ceva, o incultura crasa, sustinuta de avere si tupeu! Daca asa am ajuns, mi-e rusine. Nu luam atitudine cand si unde trebuie, dar ramanem cantonati in nonvaloare. Personal numai am varsta, si entuziasmul necesar, in a initia atitudini colective, care sa aiba menirea de a schimba ceva. Sunt o macedoneanca autentica, care provin din parinti ce au apartinut elitelor sorgintei, stiu foarte bine ce educatie primim din copilarie, care sunt dogmele de casta, si mai ales credintza in Dumnezeu transmisa cu strasnicie. Dar de aici, si pana a-l lua in brate pe acest cioban(toata cinstea pt ciobani!), care sa ne reprezinte ca natie este prea mult. Nota vremurilor insa, se rezuma la fariseism, Il luam pe Dumnezeu ca scut, ca pasaport pentru actele noastre, pt ca da bine.
Nu cumva s-au intors vremurile, cand incheiam o compunere, sau o expunere cu... Partidul Comunist e-n toate..., pt ca altfel nu era ''de trecere?''... mare atentie, Numele lui Dumnezeu este luat in desert!
|