View Single Post
Vechi 26.08.2009, 23:48:35
malmo malmo is offline
Member

Data înregistrării: 05.11.2006
Arrow

Citat:
În prealabil postat de radianca Vezi mesajul
Raul facut, nu mai este cu adevarat rau pentru cel ce s-a dus!
Nu cred ca ai dreptate aici. Ai incercat macar odata sa iti imaginezi acel "dincolo"?

Toata viata noastra este o traire a acestei morti pentru a scapa de chinul care ne asteapta. Si va spun ca aceasta suferinta este ingrozitoare pentru ca sufletul se desparte de trup nu ca ceva ce este strain trupului, iar aceasta durere ar putea fi asemanata cu durerea pe care ar trai-o omul daca cineva, intr-un fel anume, nu stiu daca este posibil, i-ar prinde toate venele si ar trage de ele, fara ca ele sa se rupa, scotandu-le incet din trupul sau si omul nu ar muri pana in ultima clipa.

Asa iese si sufletul din trupul omului, cu atata greutate, pentru ca ele sunt una. Deci am mari indoieli sa cred ca cel care ia parasit pe cei vii nu ar avea la rindul lui diferite stari sau trairi, ca si cei ramasi mai departe sa traiasca.

De aceea zic: a curma suferintele de dinaintea mortii este cu neputinta pentru om. A-i taia capul, a-i da pastile, nu face nimic pentru ca toata durerea lui, de mult nu mai sta in acest trup, ci este luata in sufletul lui, in chip desavarsit, si purtata cu el mai departe. Si numai Hristos daca ar aparea in fata acestui om, ar putea sa i-o ridice.

Oamenii care au vazut moartea cu ochii

Sunt foarte multi oameni, care au fost resuscitati, si care vorbesc despre lumina de la capatul tunelului si intalniri cu rude care murisera.

In mod surprinzator, exista povesti si despre unii oameni care ajung intr-un loc al torturii si durerii.

Multe dintre descrieri sunt identice, iar atunci cand oamenii de stiinta au observat acest lucru, au inceput sa studieze in mod serios fenomenul.

Concluzia stiintifica, pana in 2008, era ca lumina de la capatul tunelului este un produs combinat al cortexului privat de oxigen si al endorfinelor care se elibereaza in corp in apropierea mortii.

Totusi, stiinta nu poate explica modul in care persoanele care au "experimentat" moartea si-au parasit corpul si au vazut tot ceea ce se intampla in jurul lor. Sau cum au primit mesaje de la rude decedate, continand informatii si detalii pe care nu ar fi avut cum sa le stie.

Sa-i multumim Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face pentru noi si tot ceea ce ne da in dar !... ... stim noi sa respectam si sa pretuim ... stim noi sa traim cu incredere in Dumnezeu ? Daca L-am ruga zi de zi fiecare din noi am fi cu adevarat fericiti ...
Reply With Quote