Citat:
Īn prealabil postat de ioanaz
Ok, inteleg punctul tau de vedere(si al multora care mi-au raspuns) si sunt de acord cu el in CONDITII NORMALE, dar revin la intrebarea initiala a acestei discutii. HELLO, oameni buni, SOTUL MEU PLEACA DE LUNI DIMINEATA APROX. 6.30 PANA SAMBATA SEARA. Ce fac? Divortez? Sau? Asta era si problema! Nu ca daca ar fi cu mine tot timpul nu m-as putea abtine duminica, miercurea si vinerea, dimpotriva, as fi poate mult mai linistita sufleteste ca respect ce trebuie respectat.
Vad ca discutia a deviat de la subiectul initial. Acum discutia ar fi indreptatita in conditiile in care eu as avea o viatza normala si ne-am vedea seara de seara. Atunci ar fi departe de mine si macar gandul sa incalc regulile de post sau de Sarbatori si duminici.
Si dupa cum s-a mai spus femeia e fertila 1 saptamana din 4 oameni buni. Nu iti iese luna asta, trebuie sa astepti cu nerabdare luna viitoare.
Si sunt curioasa cati dintre cei casatoriti de max 3 ani ar reusi sa se abtina in week-end in conditiile in care doar atunci se vad? Va puteti pune macar cu gandul in situatia mea?
Doamne ajuta!
|
Pana la urma sa inteleg ca vrei acordul nostru pentru a concepe un copil in week-end? daca am putea sa te ajutam cu ceva concret, sunt convinsa ca majoritatea de pe acest forum ar face-o dar....nu putem decat sa discutam si sa spunem fiecarece ce stim; problema ramane tot a ta iar copilul pe care sper din tot sufletul sa vi-l dea Dumnezeu, ramane tot in grija voastra.
Eu iti vorbesc din experienta mea de viata, sunt mama a trei copii; cel mijlociu stiu sigur ca a fost conceput intr-o zi "interzisa"(in acea perioada sotul pleca des de acasa datorita serviciului, ca si in cazul tau, si crede-ma ca vorbesc foarte serios);as putea scrie un roman prin ce am trecut cu el pana acum, si problemele nu s-au terminat; iar diferenta intre el si ultimul copil (care a fost conceput asa cum trebuia, cu spovedanie, impartasanie la 40 de zile) e ca de la cer la pamant, parca vin din doua lumi diferite; eu te inteleg foarte bine insa in aceasta lupta nu esti singura, mai este si sotul tau; el ce parere are,nu ne-ai spus pozitia lui vizavi de aceasta problema.
Tu ia de buna ceea ce ti-au spus majoritatea fratilor: duhovnicul; doar el este in masura sa va sfatuiasca cel mai bine; stii, de multe ori nici tramentul dat de un medic pentru o boala nu este la fel pentru toata lumea, pentru unii e mai puternic, pentru altii mai slab, unora li se pare prea amar altora acceptabil, ba uneori e nevoie de o interventie chirurgicala, de durere mai multa pentru rezolvarea problemei.
Iarta-ma daca te-am suparat, nu asta a fost intentia