Citat:
În prealabil postat de veilur
cristiboss, nu ma lua in nume de rau, dar te agiti prea mult pentru a critica niste oameni pacatosi, cum suntem si noi deasemenea. Stiu ca a fi credincios inseamna in primul rand a fi smerit, ori din replicile scrise de tine am observat xenofobie pt oamenii care traiesc cum vor ei, avand atitudini extremiste de izolare si indepartare fata de cei cu idei ateiste, plus ca poate niceboyrom si ceilalti de-o parere cu el afirma intentionat ca sunt necredinciosi cu scopul a te enerva pe tine, iar tu chiar stai acum sa crezi un oarecare tip care si-a facut user pe acest forum ca este ateu si alte alea, facundu-i pe plac lui dandui raspunsuri pe masura. Ai face mai bine daca te-ai ruga pt ei cum a facut Iisus pt noi, nu crezi? Pace voua!
|
Draga Veilur,ai dreptate si inca foarte mare dreptate.Nu este o reactie normala pentru un crestin, dar m-am saturat de cei care ne iau peste picior sau repeta mereu si mereu aceleasi ineptii. Din cauza lor am facut intradevar jocul necuratului .Dar crede-ma nu am facut-o cu rautate ci dintr-o revolta interioara ajunsa in asemenea cazuri la extrema. Ce vor ei? Sa le demonstram un adevar de cind lumea! Existenta lui DUMNEZEU. O fac in deridere sau pentru a ne enerva. Ai dreptate. O sa aiba cine o sa-i judece. Astfel de oameni sint de plins si de compatimit pentru suferinta si pacatul lor.