27.08.2009, 17:59:26
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.06.2009
|
|
Citat:
În prealabil postat de ghemis
Vsovi,nu crezi ca am fost intoxicati cu o istorie falsa in perioda postdecembrista?Si tu si eu si multi altii am fost intoxicati si multe neadevaruri am invatat.Si la geografie am invatat ca pamantul se invarte in jurul soarelui si in jurul axei sale,EL Pamantul care este centrul universului si sta pe loc,nu se misca, ca asa la facut Dumnezeu.Dar asa ne-au intoxicat marii astronomi si astrologi ai lumii.Mai bine sa meditam la acesta predica si sa vedem, noi cat de patrioti suntem?adevarati martusiritori ai dreptei credinte?Greu de raspuns la intrebarea asta.Adevarat pot sa zic si eu ca nu a existat in lume oameni ca C-tin Brancoveanu prin exemplul sau si ca Stefan Cel Mare prin curajul,credinta si dreptatea Sa.Sa cautam sa meditam mai profund la aceasta predica si sa percem mesajul,ca de vom continua in pacate si faradelegi(vorbesc de tot romanul indiferent de pozitia lui sociala) si M.Domnului I-si Va retrage usor,usor Acoperamantul de peste acest neam care a dat atatia martiri.Dumnezeu sa ne ajute!
|
Vreau sa ma intelegi ca am intervenit doar pentru mesajul din predica.
|