Citat:
În prealabil postat de orlandosorin
Orice avort, in orice faza s-ar petrece este o crima subanimalica. Mamele de animale superioare nu-si omoara puii. Priviti o felina (de altfel un criminal feroce) cu cata dragoste isi ingrijeste puii. Nu exista motiv sau scuza pentru avort. Avortul poate fi prevenit natural iar o sarcina cand apare trebuie dusa pana la capat. Cand o femeie ramane insarcinata se vede de a doua zi (inaintea doctorului). Imediat este trimis ingerul protector si apar o gramada de providente favorabile in familia respectiva (care inainte nici nu se visa la ele). Dumnezeu se preocupa de inainte de copii mai cu seama decat parintii. Crucea fiecarei femei, este de a da nastere si de a educa copii. Copii nu au nici o vina si mai ales sunt lipsiti de aparare atat fizica cat si in fata legii care este prea blanda in fata unor crime de acest gen. Avortul nu inseamna negarea lui Cristos ci strapungerea cu sulita a inimii Sale. Este rautatea maxima posibila. Ceva mai rau nu se poate face pe pamant. Acesta este inceputul sfarsitului: ,,Mama isi va da copii la moarte'' Cuvantul Domnului.
|
te intreb si eu ceva...femeia nu concepe singura un copil de aici si intrebarea oare barbati nu ar trebui si ei sa GANDESCA un pic??????????????dece trebuie sa dam tot in carca femeie.....lund cazurile de la satele noastre in care marea parte a barbatilor ii gasesti la birt si vin acasa cu chef de"copii"desi poate femeia respectinva nu are chef o si bate si la urama urmei e un fel de forta..ea cu ce e de vine ca nu are putere sal respinga caci ii invineteste si ochii si el habar nu are si femeia trebuie sa suporte aceste umilinte pt ca casatoria la noi mai ales CRESTINA fiind e de plans.....in comparatie cu alte state in care femeia are drepturi legale la noi nimic de zis exeta legea morale crestinesti dar in zadar acum vezi satul la biserica dupa ce pleca o vezi alergand desculta pe ulita alergata de barbat si totusi dureros crestini fiind.....asa afirmam ca popor.....!oare numai femeia trebuie sa gandesca???????????dece?eu cred ca vina e si a lui pt ca ea nu concepe singura si la urma urmei sa fim seriosi daca ar fi sa fi tinut barbati sarcina aceleas lucrur lar fi facut ...dece ca suntem oameni....de asta si ne lipseste un pic si educatia caci daca ai un pic de educatie ca BARBAT te gandesti si la ea si incerci pe cat posibil sa faci in asa fel sa nu se ajunga la aceste lucrurii,ar fi fost de condamnat aceste lucruri daca barbati sotii lor ar fii mai ingaduitori si ar folosi doar in scopul procreerii...dar instinctul este cel mascul si atunci vina ii revine in exclusivitate.....el bine mersi se spala pe mani iar ea saraca nu se imartaseste 20 de ani face canon cat poate si el ce primeste?iti zic eu un loc in fata... daca nu primul post al 2 e la impartasit si uite asa....ti se pare normal???????????sa nu uitma ca in vechul testament barbatul care pierdea samanta aiurea era direct pedepsit de Dumnezeu.....!dar uitam ca de fapt femeia e ceea care duce greu....un barbat numai cat se duce la o injectie se vaita de nu mai poate dar o femeie care naste?un barbat daca ii zice doctorul ca moare el gata nu face fata pe cand femeia sufera in tacere,femeia cata durere ea la nasterea pe atat de mare e bucuria ei incat uita de durere,o femeie cand isi vede fiul suferind sufera si ea dece?pt ca a nasut si prin acestea sa facut apropierea si nuai ea stie cat sufera...dar noi minte limitata stim doar sa zicem cat de mare e fapta acelua care a savarsit lucru dar nu gandim sal luam si pe sot la purificat....eu parerea mea este caci ca si in dreptul penal nu cel care a savarsit fapta primeste mult ci cel care la impins la acesta......trebuie macar sa vedem cauzile....si vam zis si mai zic cele mai multe avorturi provin de la mediu rural.....dureros .....si sa nu uitam ca seductia se pedepseste si de aici reese ca tot barbatul calca stramb,si sa nu uitam ca in lume cele mai grele pacate le sevarsesc barbati ex: violuri,zoofili,morgofi,obezofili, etccccccccc pe care barbati le facaceste pacate nu le vad pe forum?dece oare?si ele fiind la randul lor destul de grele caci nici un animal nu ar putea face ce face acestea si nu sunt putini...uitam sa zicem ca iti este frica la sate sa ti lasi mama vaduva fiind in casa sau tatal ...dece...pacat ca aceste realitati nu le vede nimeni...si ne miram cum de ne mai tine Dumnezeu..SI OMUL IN CINSTE FIIND NU A PRICEPUT ALATURATUSAU DOBITOACELOR FARA DE MINTE SI SA ASEMANAT LOR...