Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Da, si citeodata poporul chiar a facut-o, in timpul lui Stefan Cel Mare, insa in timpul lui Hitler si prin alianta cu acest monstru, SIGUR au luat-o pe aratura si au luptat IMPORTIVA credintei adevarate care radia din EST.
Gindeste-te ca poporul roman aliat cu toti dracii hitleristi a luptat impotriva sfintilor rusi din acea perioada. Aici nu mai incape indoiala ca am gresit cumplit de mult.
Sa invatam de la sirbi(de care mai am retinerile mele) INSA care au avut destul singe in ei sa nu fie tradatori de credinta si sa devina in frunte cu TITO ABSOLUT toti PARTIZANI si sa apere ortodoxia nu sa lupte impotriva ei cum a facut-o armata romana si nu numai, dar sa ucida femei si copii ortodocsi cind un nemernic le-a comandat "Treceti romani Prutul!" si ... printre altele... violati in voie toate femeile ortodoxe pe care le intilniti!. Aceste aspecte grave nu se iarta prea usor!
Cititi din istoria adevarata sa vedeti cu cit avint faceau ravagii armatele de ocupatie in Rusia!
Insa tu desigur esti liber sa crezi in variantele care te fac sa te simti bine!
|
Doamne-ajuta!
Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune!
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|