View Single Post
Vechi 28.08.2009, 01:45:45
antonio antonio is offline
Member

Data înregistrării: 11.04.2007
Locație: Italia
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru antonio
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Pentru altele poate dar pentru cele de sus nu are de ce si poate totusi reusesti sa adaugi si o dovada ca nu a fost asa. Intreaba daca ai ocazia sa vezi ce spun preotii rusi si batrinii din zona Odesei si ce faceau armatele in drum spre Staligrad si cite sate IMPREUNA CU LOCUITORI au fost rase de pe fata pamintului si pusi in mormane( copii, femei, batrini).

Cea mai amuzanta insa ramine indignarea cu care privim faptul ca a trebuit sa platim despagubiri dupa toate atrocitatile pe care le-am savirsit pe teritoriul unui popor pasnic crestin ortodox rus...iar acum continuam pe aceeasi "nota" in Afganistan si Irak pe rol de trepadusi ale altor bestii.
Este incredibil cum nu invatam nimic din istorie!
Tu din ce natie esti? Cu siguranta nu esti roman!
De ce sa'i intrebam pe preotii rusi? Multi dintre noi nici nu cunoastem ruseste. Imi ajunge parerea parintilor si soldatilor nostri si bunicilor mei despre rusi.
Poate ai uitat de RAPTUL TERITORIAL, AI UITAT DE DEPORTARILE DIN BASARABIA SI DIN NORDUL BUCOVINEI! AI UITAT DE UMILINTA SUFERITA DE ARMATA ROMANA DUPA ACTUL TRADATOR DE LA 23 AUGUST!

Sute de mii de romani au murit impotriva satanei rosii si tu ce faci? Ii sustii miseleste. Dar ti-am spus eu. Cred ca esti vreun ucrainean rusofon ca numa' aia se comporta asa. Vorbesc din experienta.

Din cauza lor, Romania e cum e. Din cauza rusilor astia comunisti, nemernici.

Dar eu personal fac diferenta intre Rusia duhovniceasca si Rusia imperiala adica Rusia satanica.

Doamne ajuta!
Reply With Quote