Subiect: Destin si Ideal
View Single Post
Vechi 28.08.2009, 16:33:38
OmuBun
Guest

Implicit

Dumnezeu ne da ceea ce ne dorim daca staruim in rugaciunile noastre, dar uneori ceea ce dorim noi, ne indeparteaza de El. De multe ori nici nu multumim pentru o mare realizare care altadata nici n-o credeam posibila, ca deja dorim altceva. In plus, pozitia sociala ne schimba... Daca altadata eram niste umili traitori, situatia materiala ne schimba; parca ne alegem mai cu grija imbracamintea, parfumul, produsele din galantar etc... Ce sa mai spun de masina, casa, confortul din jurul nostru?...
Am primit multe de la Dumnezeu, de fiecare data ce I-am cerut (am cautat sa-i cer cat mai rar sa nu-L supar prea tare!!!), dar parca sa si cer mi-e teama ca sa nu cumva sa-mi faca rau ceea ce vreau! Mi-e teama ca, dintr-un prea mare confort sa nu ajung sa uit sa-I multumesc si sa-I fiu recunoscator! Mi-e teama ca ma va ajuta sa-mi "scurtez" crucea, fapt ce ar putea sa ma coste scump mai tarziu!... Care-i destinul meu de fapt? Imi sta in putere sa schimb ceva in viata mea si a familiei mele, dar voi fi oare capabil sa-L pastrez pe Dumnezeu in suflet si dupa ce voi fi primit ceea ce sunt tentat sa-i cer? E tare greu de crezut!!!

Last edited by OmuBun; 28.08.2009 at 16:40:47.
Reply With Quote