View Single Post
Vechi 28.08.2009, 19:43:25
anamarialungeanu anamarialungeanu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2009
Implicit Carol al II lea

Pentru vsovi

Iti recomand cartea lui Nicolae Steinhardt, Jurnalul Fericirii. Ai sa gasesti la un momenndat cam o pagina si jumatate dedicata raului facut de Carol al II lea neamului romanesc, rau pe care Ncolae Steindhardt i l descrie ca fiind mult mai mare ca toti anii de robie otomana, fanariota....urmeaza o pagina si jumatate de "rele" care palesc in fata raului facut de Carol al II lea neamului roamensc.

Ti l recomand si pe Paul Goma, respectiv Saptamana rosie (http://paulgoma.free.fr/) sa te lamuresti cum a fost cu "holocaustul romanesc".

Apropor. Guvernatorul Transnistriei (adic acolo unde erau lagarile alea de exterminare mari si multe rau de tot de nu erau evrei sa le umple) a fost decorat de Vatica n si Crucea rosie si ti dai sema ca nu pentru crime oribile comise impotriva evrilor.

Daca tvr ul ar dori ar elucidaintr o clipita problema "evreiasca". Pai imediat dupa 89 cand Romania a devenit o tara neocomunista nu una libera de comunism, insasi rabinul nu stiu care )(nu i am retinut numele) a dat un amplu interviu in care a multumit poporului roman pentru faptele lor din timpul prigoanei naziste la adresa evreilor. Judeca tu daca ne a multumit pentru ca i am omorat pe evrei.

Nu mai cadeti in plasa manipulatoare a evreilor de "bine" din lumea asta. Au aparut de curand doua filme, unul cu Brad Pit sialtul cu noul James Bond care arata cum au fost omorati evreii de catre nazisti. Ok, nicio problema dar.....

.....Nu te ai intrebat niciodata de ce nu se fac filme depsre crimile comunismului care le depasesc pe cele ale nazismului???? De ce nu se face nici un film despre reeducarea de la Pitesti???? Ai auzit de filmul Odesa in flacari??? ei bine acel film de productie iatalo-romana prezinta atrocitatile comuniste din Basarabia din anul 1941. In 2006 a fost interzis in Romania si se pare ca peste tot in lume pentru ca nu l am gasit nicaieri si am apelat la foarte multe surse de cautare.

Ti i recomand inca odata pe Paul Goma si Nicolae Steinhardt
Reply With Quote