Subiect: despre nazisti
View Single Post
Vechi 28.08.2009, 23:50:33
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antonio Vezi mesajul

2) Homosexualii.

Ce sa mai zic despre ei? Intretin acte obscene in public, sunt pentru legalizarea prostitutiei, fac mitinguri scarboase.
Am multe de spus aici.
In primul rand homosexualii mi-au demonstrat ca nu au respect fata de integritatea fizica a altor persoane, ca cei care insista sa le fie respectate drepturile nu au respect fata de ale altora.Ei nu fac ceea ce fac numai intre ei.Un homosexual este atras sexual de persoane de acelasi sex, si sa va fereasca Dumnezeu sa fiti tinta unei persoane care insista pana cand trece de granita legii si a psihologiei.Desigur nu exista nici o lege care sa ne apere pe noi barbatii de asemenea manifestari agresive sexual si oligofrenice, dpmdv.
Tineti minte: lumea homosexualilor nu e numai a lor ci si a noastra si oricare dintre noi poate fi vizat de un "gay" caruia i se pune pata, iar legile nu exista pentru ei ci sut tratate cu ideea ca "ce o sa imi faci cu politia?".
Revenind la omoruri, daca omorand o persoana care iti pune in pericol copiii nu o vei face?Nu vei acceptasaiei o viata si sa infrunti inchisoarea pentru a salva mai multe vieti?Ok, unii practicanti de bjj si judo imi vor spune ca poti sa o imobilizezi, dar stiti ce?Eu nu practic bjj si judo.Daca apare o asemenea situatie trebuie sa bag un obiect ascutit in gatul ucigasului si nu am cum altfel.Asa ca ganditi-va.
Next, nu mi se pare corect sa sufar pentru crimele altora numai pentru ca imi impartasesc culoarea pielii!Nu e rasist?Sa sufar pentru ca niste oameni pe care nu ii cunosc au comis crima de a-l face pe seamanul lor un sclav?
Reply With Quote