Citat:
În prealabil postat de eduardd
Romanii Andrei, au fost mereu impresionati de ceea ce vine de la "straini". In veacul al XIX lea vorbeau frantuzeste, ceva mai inainte greceste, acum "americaneste". Acelasi popor..acelasi fenomen.. limba (influentele) nu are nicio vina. Nu schimbarea "limbii" ma intristeaza pe mine, ca limba spune ce-i zice mintea , ci schimbarea mintii... Asistam din pacate la un fenomen ( ce pare de neoprit) numit globalizare. Pentru unii..principala "piedica" in calea progresului este Ortodoxia...A fi liber Andrei, inseamna nu sa traiesti ca in Occident ci sa nu ai motive sa fugi de Dumnezeu. Si tu stii foarte bine asta...
|
Ma intreb acum... oare mixajul rasial, nu e si el parte integranta din acest mare plan de globalizare a lumii?
La televizor, in ziare si'n general in mass-media se promoveaza intens.
Insa daca privim in trecut, asa ceva era de neconceput. Nu vedeai un yankee cu o africanca sau un african cu o yankee. Sau un roman cu o tiganca sau o tiganca cu un roman.
Personal, am intrebat si pe cativa batrani si nu erau de acord!
Daca sora/fratele, fiica/fiul, tatal/mama dumneavoastra ar umbla cu un negru/negresa sau tigan/tiganca, ati fi de acord? Vreau un raspuns sincer chiar daca stiu ca este un subiect delicat.
Ce parere aveti?
Aceste cuvinte le-am scris fara nici un sentiment de rasism sau ura impotriva altor rase. Vreau sa cunosc doar parerea voastra sincera.