Citat:
În prealabil postat de antonio
Ma intreb acum... oare mixajul rasial, nu e si el parte integranta din acest mare plan de globalizare a lumii?
La televizor, in ziare si'n general in mass-media se promoveaza intens.
Insa daca privim in trecut, asa ceva era de neconceput. Nu vedeai un yankee cu o africanca sau un african cu o yankee. Sau un roman cu o tiganca sau o tiganca cu un roman.
Personal, am intrebat si pe cativa batrani si nu erau de acord!
Daca sora/fratele, fiica/fiul, tatal/mama dumneavoastra ar umbla cu un negru/negresa sau tigan/tiganca, ati fi de acord? Vreau un raspuns sincer chiar daca stiu ca este un subiect delicat.
Ce parere aveti?
Aceste cuvinte le-am scris fara nici un sentiment de rasism sau ura impotriva altor rase. Vreau sa cunosc doar parerea voastra sincera.
|
Un subiect delicat asa cum spui..Daca ,,a umbla ,, inseamna pt tine a avea o relatie care sa duca la casatorie ...
Teoretic , as zice : DA , care-i problema ..important e sa se iubeasca , sa se inteleaga..nu conteaza rasa ..
Sincer ,as zice : Doamne , fereste ! si iar sincer nu stiu de ce ! Probabil datorita prejudecatilor ..cu toate astea n-am nici un sentiment negativ legat de aceste rase ( le-ai ales cu intentie doar pe acestea ?! )
..pare contradictoriu dar asta simt , sunt de acord cu aceste casatorii dar nu la noi in familie ! Daca as fi fost dintr- o familie de negri cred ca tot asa as fi gandit . fiecare cu limitele lui ..
Si parerea ta sincera care este ?