Subiect: Tara mea
View Single Post
Vechi 29.08.2009, 09:05:34
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antonio Vezi mesajul
Ma intreb acum... oare mixajul rasial, nu e si el parte integranta din acest mare plan de globalizare a lumii?

La televizor, in ziare si'n general in mass-media se promoveaza intens.
Insa daca privim in trecut, asa ceva era de neconceput. Nu vedeai un yankee cu o africanca sau un african cu o yankee. Sau un roman cu o tiganca sau o tiganca cu un roman.

Personal, am intrebat si pe cativa batrani si nu erau de acord!

Daca sora/fratele, fiica/fiul, tatal/mama dumneavoastra ar umbla cu un negru/negresa sau tigan/tiganca, ati fi de acord? Vreau un raspuns sincer chiar daca stiu ca este un subiect delicat.

Ce parere aveti?

Aceste cuvinte le-am scris fara nici un sentiment de rasism sau ura impotriva altor rase. Vreau sa cunosc doar parerea voastra sincera.
Un subiect delicat asa cum spui..Daca ,,a umbla ,, inseamna pt tine a avea o relatie care sa duca la casatorie ...

Teoretic , as zice : DA , care-i problema ..important e sa se iubeasca , sa se inteleaga..nu conteaza rasa ..

Sincer ,as zice : Doamne , fereste ! si iar sincer nu stiu de ce ! Probabil datorita prejudecatilor ..cu toate astea n-am nici un sentiment negativ legat de aceste rase ( le-ai ales cu intentie doar pe acestea ?! )
..pare contradictoriu dar asta simt , sunt de acord cu aceste casatorii dar nu la noi in familie ! Daca as fi fost dintr- o familie de negri cred ca tot asa as fi gandit . fiecare cu limitele lui ..

Si parerea ta sincera care este ?