View Single Post
Vechi 29.08.2009, 16:12:03
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Daca ne-ar contacta astazi in mod oficial niste fiinte extraterestre si evenimentul s-ar da in direct pe toate canalele de televiziune din lume, daca ar ateriza nave pe Pamant si ne-ar vizita oficial si public humanoizi veniti din spatiu, eu nu mi-as pierde credinta in Hristos. Eu cred ca nu suntem singuri in Univers si asta nu contravine cu religia crestin-ortodoxa.
Sa nu ne incredem prea mult in noi. Dea Domnul sa nu cadem, atunci cand va veni vremea sa marturisim pe Hristos. Ar fi minunat sa avem cu totii puterea aceasta, de a nu ne lepada de Hristos, insa aceasta nu este numai de la om. Daca nu vom fi dobandit harul Duhului Sfant pana in acel moment, tare imi este frica de ce s'ar intampla, lucrand doar cu puterile noastre.

Eu cred ca suntem singuri in Universul material. Doar diavolul cauta sa ne atraga atentia si mintea spre lucruri paranormale. Motiv pentru care sunt atat de putin interesat de acestea. Sfintii Parinti fugeau din toate puterile de vedenii si astfel de lucruri "minunate", fiind plini de smerenie si credinta. Nu aveau nevoie de vedenii si minuni. Le era de ajuns dreapta credinta, Evanghelia, rugaciunea, nevointa, Sfintele Taine.

Reply With Quote