Citat:
În prealabil postat de sia
Un subiect delicat asa cum spui..Daca ,,a umbla ,, inseamna pt tine a avea o relatie care sa duca la casatorie ...
Teoretic , as zice : DA , care-i problema ..important e sa se iubeasca , sa se inteleaga..nu conteaza rasa ..
Sincer ,as zice : Doamne , fereste ! si iar sincer nu stiu de ce ! Probabil datorita prejudecatilor ..cu toate astea n-am nici un sentiment negativ legat de aceste rase ( le-ai ales cu intentie doar pe acestea ?! )
..pare contradictoriu dar asta simt , sunt de acord cu aceste casatorii dar nu la noi in familie ! Daca as fi fost dintr- o familie de negri cred ca tot asa as fi gandit . fiecare cu limitele lui ..
Si parerea ta sincera care este ?
|
Eu am o sora mai mica. N'as fi de acord daca ar avea un prieten negru sau tigan. Si chiar daca stam in Italia, nici cu un prieten italian nu as fi de acord. Poate zici ca nu e normala gandirea asta dar iti explic si de ce. In marea asta straina in care ne aflam din diferite motive, trebuie sa ne pastram
identitatea. Acest lucru e foarte important.
Multi romani incep sa uite limba romana. Altii, iti vorbesc in ... italiana

!
Asta nu inseamna ca n'am prieteni de culoare sau tigani. Vorbim, radem dar tot mai bine e cu proprii compatrioti si compatriote! Parerea mea!