View Single Post
Vechi 30.08.2009, 20:31:23
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
viata pe alte planeta exista,in Universul asta asa de mare am fi egoisti sa zicem ca numai noi suntem dar nu ma refer doar la oameni,extraterestri,ceva inteligent ci poate la animale, bacterii, orice forma de viata 99% exista.
Eu cred ca nu exista. Sunt aproape sigur de asta. Insa atat de putin ne foloseste sa stim asta.
Ce am face daca ar exista ceva pe dincolo? Am uita de Hristos, de toata iconomia mantuirii, si am fugi toti acolo sa vedem cum e?

Tot ce tine de o lume paranormala, extraterestra, e lucrarea diavolului, care cauta sa insele pe om, sa'i distraga atentia de la ce trebuie. Nu mai conteaza ca suntem plini de toate patimile, ca daca stam inchisi cu un om intr'o camera ajungem sa ne batem. Nu! Mai important e daca sunt bacterii pe luna, etc. Sa ne dam seama ca suntem pacaliti spre lucruri care "sclipesc", insa n-au continut.

Last edited by windorin; 30.08.2009 at 20:34:05.
Reply With Quote