View Single Post
Vechi 30.08.2009, 23:04:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Apăi Sofia, la tine e un talmeș balemeș mare de tot !

Faci confuzii peste confuzii, amesteci lucrurile atât de tare , încât mă întreb ce vrei până la urmă ? Viața plăcută lui Dumnenezeu este viața ce respectă Voia , Legea Lui ! O viață normală , inclusiv cea de familie este bine plăcută lui. Iubește-ți soțul, fă dragoste cu el, bucurați-vă împreună de tot ce a lăsat bun și frumos Dumnezeu pe acest Pământ și-n astă lume. Iubirea de Dumnezeu, nu-i piedică Sofia ! Nu-i piedică în iubirea aproapelui, nu-i piedică in dragostea partenerului de viață, nu-i piedică în iubirea trupească și sufletească , precum dai să se înțeleagă și vrei a face să se înțeleagă. Du o viață normală, echilibrată, iar atunci când cazi în păcat, mărturiseșteți-l și te îndreaptă. Ce vrei să auzi sora mea ? Ce ? Că desfrânarea nu-i păcat ? Că mânia, mândria, hoția, beția . . . . sunt bune ? Ce vrei sora mea de fapt ? Cunoști păcatele și relele ce ne-nconjoară ! Ferește-te de ele , luptă și roagă-te neâncetat ! Dragostea de Dumnezeu nu-i piedică în viața ta de familie, în viața ta de zi cu zi ! E o mare inepție a susține așa ceva mereu, mereu, mereu . Oare inima și conștința ta ,nu-ți spune când greșești ? Sunt sigur că da ! Dar cu o condiție : să avem discernământ, să fim cât de cât echilibrați , să fim cât mai aproape de ADEVĂR . Dumnezeu nu ne vrea supra oameni Sofia ! Ci simplu : Oameni .