View Single Post
Vechi 31.08.2009, 01:04:51
nela_27 nela_27 is offline
Member

Data înregistrării: 30.08.2009
Locație: cluj-napoca
Religia: Ortodox
Implicit

La noi se plateste in fiecare an contributia, mai mult decat atat, vine chiar preotul si o incaseaza. Aceasta nu reprezinta o problema pentru ca, de cate ori a cerut bani preotul pentru a-i investi in cele trebuincioase bisericii, i-au fost dati, fara a i se cere chitanta descarcatoare pentru asta-nu stiu daca se tine un registru si oricum nu asta are relevanta.
La tara nu este ca in oras, oamenii se intreaba unul pe altul cat a platit pentru inmormantare sau nunta, curiozitatea oamenilor e chiar bolnavicioasa iar de data aceasta a mers pana acolo pana a se declansa acest incident.
Nu vreau ca aceasta problema sa degenereze si, cu atat mai mult, sa ajunga la protopopiat. Am postat pe acest forum deoarece, desi nu eram membru, am citit adesea cu interes raspunsurile la diferitele nedumiriri a celor ce stiu mai putine despre aceste subiecte, cum sunt si eu.
Am ramas insa surprinsa ca preotul a reactionat in acest mod si nu a aplanat acest conflict care acum e pe buzele intregii comunitati. Mi-as fi dorit ca macar preotii sa fie mai putin orgoliosi decat noi noi iar daca gresesc, sa-si insuseasca greselile. Toti suntem oameni si suntem supusi greselii.
Reply With Quote