View Single Post
Vechi 31.08.2009, 12:22:38
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Despre primii comunisti...

Citat:
În prealabil postat de Iulia11 Vezi mesajul
Parca si tracii/dacii erau monoteisti nu?

In fine, probabil ca anumitele prejudecati pe care le au adeptii celor 3 mari religii plecate de la Avram nu se vor stinge niciodata. Natura lor nu e pur religioasa ci si una pur istorica, oprimarea secole la randul de musulmani a crestinilor, aducerea comunismului de catre evrei, mascrerea milioanelor de evrei pe teritoriul Europei care se vrea crestina, etc.

Cand eram mai mica eram asa mai nationalista si ultra-religioasa. Acum am invatat sa tolerez. Poate pentru ca traiesc intr-un oras in care ultraortodocsii evrei stau la picnic in acelasi parc cu crestini si musulmani convinsi. Pentru ca traiesc intr-o lume in care tolrenata in limitele bunului simt, in care atata vreme cat cu religia si obiceiurile tale nu il deranjezi pe altul (musulmanii o cam fac ce-i drept, si unii dintre ei se integreaza foarte greu - unii asemeni rromilor de la noi, dar sunt si persoane ok) si atata vreme cat contribui la prosperitatea tarii in care traiesti totul e ok.

Eu aici m-am inteles bine cu evreii, m-am ajutat cu ei, desi eu am ditamai crucea la gat si ei staua lui David.
Comunismul a fost oteorie socio-economica care a fost teoric inventata de intelectuali la inceputul secolului XX. Asta ca sa se dea raspuns la amara situatie a muncitorilor si aspra lor exploatare. Comunismul a fost inventat de persoane la care iubirea aproapelui si bineastare a lui au fost idealul lor. Ca comunismul a degenerat in ce a ajuns,te asigur ca asta nici nu a trecut in gandul celor primi comunisti idealisti.
Comunismul a fost infintat nu de evrei ci de intelectuali .Faptul ca procentul evreilor la intelectuali este mult mai mare decat la altii,asta face impresia ca evreii au tinut carma.
Adevarul este ca nici evreii nu au lins miere la comunisti si una din primele actiuni a comunistilor a fost sa desfinteze toate miscarile sioniste din Romania, sa aresteze conducatorii lor si sa inchida toate scolile comunitatii evreiesti. Sa nu uitam ca nici permis a emigra nu li s-a dat .Numai anii mai tarziu si asta cand li s-a platit pentru fiecare emigrant mii de dolari.
Teoria ca comunismul face parte din Teoriei conspiratiei evreilor nu este deloc reala.